full screen background image

VIDEO: Inter (3) – Cagliari (0)

Inter je danas sa lakoćom pobjedio Cagliari i zahvaljujući kiksu Milana u Bologni podigao razliku na +10 bodova. Pandev je zasigurno bio igrač utakmice, uspješno je zamjenio Sneijdera u njegovoj ulozi i još uspio biti strijelac prvog gola i asistent kod trećeg. Raduje vraćanje forme mladog Santona a i Motta je bio nešto bolji nego u zadnjim nastupima. Treba biti iskren i priznati da je gostima kod 2:0 poništen regularan pogodak, iako sigurno ne bi imalo utjecaja na krajnji rezultat. Sada se možemo mirno pripremati za Chelsea jer imamo konfor bodovne razlike u prvenstvu mada se sada kao najopsniji pratitelj prišuljala Roma. Forza ragazzi.
10 thoughts on “VIDEO: Inter (3) – Cagliari (0)

  1. fanatico

    Evo i Scarpini spominje akciju kod trećeg gola kao šampanj, što je Nikola u svojoj predzadnjoj kolumni sugerirao da možemo igrati.
    Primjetio sam i u prijenosu taj bijeli prah na klupi gostiju… izgleda da su imali koka-parti u tijeku prvog poluvremena. 😀

  2. 1908n5

    Ma provlače se iz kola u kolo u zadnjim minutama, a uz to nisan ni siguran jesu li zapucali dvaput na fiorin gol, al eto tu su di jesu.
    A i nama su uvik nezgodni, baš ih nikako ne mogu smislit !

Odgovori