full screen background image

Mihajlović napada Mourinha – Mihajlović attacca Mourinho

“Stekao sam dojam da se Mourinho želi riješiti Stankovića zato što je Mancinijev čovjek”. Prilično je oštar komentar bivšeg pomočnog trenera nerazzurra, Siniše Mihajlovića, koji je otišao iz kluba dolaskom portugalca. “Ne mislim samo na igrače,nego i na neke druge ljude koji su bili bliski Manciniju pa su udaljeni, ne znam zašto, jer smo se svi mi koji smo radili u tom klubu ponašali besprijekorno”.

Što se pak tiče njegovog sunarodnjaka i bivšeg suigrača, Mihajlović je iskazao puno poštovanje. “Stanković – rekao je – je veliki igrač, te sam siguran da kada ga Mourinho bude bolje upoznao neće ga vaditi iz igre i odigrati će više utakmica od svih veznjaka. Ako ga pak klub odluči prodati, mislim da neće imati problema te će pronaći neko drugo riješenje, radilo se o Juventusu ili o nekom drugom velikom klubu”.

Mihajlović je komentirao i prve utakmice Mourinhovog Intera, a njegovo je mišljenje prilično oštro. “Protiv Bayerna vidio sam dobro organiziranu ekipu, koja je možda igrala previše defanzivno, a to je jedna od osobina Mourinhove igre. Mourinho je u velikoj prednosti jer je stigao na gotovo. Da je stigao u Inter onda kada je došao Mancini, siguran sam da ne bi nakon 4 godine osvojio ono što je osvojio Mancini”.


Italia

“Ho impressione che Mourinho voglia far fuori Stanković perché è un uomo di Mancini”. È durissimo il commento dell’ex viceallenatore nerazzurro Mihajlović che ha lasciato la società proprio con l’arrivo del portoghese. “Non soltanto i giocatori, ma anche gente che è stata vicina a Mancini è stata allontanata, non so per quale motivo, perché tutti noi che siamo stati in quella società ci siamo sempre comportati benissimo”.

A proposito del connazionale ed ex compagno di squadra, Mihajlović ha espresso parole di grande stima. “Stanković – ha detto – è un grande giocatore, sicuramente quando Mourinho lo conoscerà bene finirà per giocare più partite di tutti gli altri centrocampisti. Ma se la società lo vorrà vendere lui non avrà problemi a trovare un’altra soluzione, che sia la Juve o un’altra grande società”.

Sulle prime prove in campo della squadra nerazzurra targata Mourinho, Mihajlović ha invece un giudizio severo. “Col Bayern Monaco ho visto una squadra ben organizzata, un po’ troppo ripiegata all’indietro e un po’ troppo difensiva, il che è una caratteristica del gioco di Mourinho. Mourinho parte avvantaggiato, è arrivato in una squadra già pronta. Se fosse arrivato all’Inter nello stesso momento in cui è arrivato Mancini sicuramente non avrebbe vinto dopo 4 anni quello che ha vinto Mancini”.
3 thoughts on “Mihajlović napada Mourinha – Mihajlović attacca Mourinho

  1. fanatico

    tko gubi ima pravo da se ljuti ali mu totalno ne stoji to da sad Mou dolazi u bolju igračku skupinu nego što je dolazio Mancio ili misli reci da je dobio gotovu momčad a onda je to bila puno lošija. Što se organiziranosti tiče malo je u pravu ali ne spominje i da je lošu atmosferu ostavio Mourinhu. Stankoviću apsolutno ne treba advokat a pogotovo kod Mourinha jer to njega uopće ne tangira tko šta misli i tko koga gura.

  2. Ado525 Inter u srcu

    Daj Mihajlovic potrcko MancinijevNe znam sta bi reko dzaba pricas protiv pa i Mancini je imao Adriana ibrahimovica i ostale a sta je uradio nikad igracu nije mogo dat podrsku sa svakim je bio u svadji Viera Figo Crespo ibrahimovic Adrianoi Materazzi pa pola ekipe zasto zato sto je slab na psiholoskom planu Zato Mihajlovic Marioneta mancinija suti i budi zahvalan sto si imao cast biti dio Intera jer nikad vise u svom zivotu neces vodit klub kao sto je Inter ………STO IMA NE ZAHVALNI LJUDI…

Odgovori