full screen background image

Moratti Balotelija prodaje Milanu?

Napadač Intera Mario Balotelli je kažnjen sa 20 000 eura, što je praktički njegova mjesečna plaća, zbog sukoba sa Mourinhom, koji ga je zamjenio na utakmici protiv Fiorentine u kupu Italije.

Novo poglavlje sukoba Mourinha i nestašnog napadača. Naime, klub mu oduzeo jednomjesečnu plaću, a priča se da je Balotelli zatražio transfer u redove Milana, kluba za koji navija.

Nezadovoljni napadač je nakon zamjene u spomenutoj utakmici bacio rukavice, gestikulirao i otišao ravno u svlačionicu. Ovo će samo pojačati probleme koje klub ima sa ćudljivim napadačem.

Priča se da bi mogao tražiti transfer u Milan, za koji navija, a jedna od opcija ukoliko stvarno bude napuštao Inter, je i Manchester City.

Iako Moratti nije imao namjeru prodavati perspektivnog napadača, posljednji događaji su izgleda prelili čašu, pa bi za oko 30 miliona eura, Super Mario mogao promijeniti sredinu.
7 thoughts on “Moratti Balotelija prodaje Milanu?

  1. Augment

    kako me taj mali nervira to je strasno… ma ne bih ja njemu oduzeo mjesecnu platu nego bih par huligana nasao da ga sacekaju negdje da mu zagorcaju zivot.

    podrzavam ponasanje protiv drugih ali kad se okrene protiv institucije kakva je inter f.c. to ne moze da se tolerise.. i treba slijediti primjer manchestera koji god pocne nesto da kaki odmah mu je noga pa ti igraj gdje hoces ali na old trafordu neces sigurno!!!

    smrad nezahvalni.

  2. forzainter

    Ma Baloteli misli da je neka zvezda, a treba ga se otarasiti sto pre! On i Muntari pokvare sve sto ovi drugi naprave! Nji sto pre treba prodati, kao i Materacija koji vise ne moze ni da potrci!!!

Odgovori