full screen background image

Materazzi: Balotelli me mora slušati

Branič Intera Marco Materazzi dao je par izjava nakon dva vrlo dobra nastupa u Kupu Italije.
Matrix se prvo osvrnuo na izjave Amantina Mancinija na predstavljanju u Milanu: “Mancini je rekao da se u Milanellu osjeća posebna atmosfera niti 24 sata nakon što je tamo došao. Mogao je to zadržati za sebe, jer ovdje je osvojio Scudetto i pol. Nikad ne pljuvaj u pjat iz kojeg jedeš, jer on bi na ljeto ponovno mogao doći u Inter. Prijatelj mi je i želim mu sve najbolje, ali trebao je šutjeti.”
Potom je poslao poruku i komentirao trenutnu situaciju Cassana: “Daj Antonio, uključi mobitel, želim te čuti. On je uvijek isti i Del Neri je znao što ga čeka kada je dolazio. Sam Antonio je rekao kako se ne možeš roditi okrugao, a umrijeti ravan.”
Osvrnuo se svjetski prvak i na reprezentaciju: “Utakmicama u Kupu sam dokazao da sam još uvijek dostojan Intera i da se zabavljam. Istina je, igram malo, ali u jednom sam od najboljih klubova svijeta i znam svoju ulogu. Prihvaćam je i želim raditi samo dobro. S Lippijem se čujem kako bismo se pozdravili, jer on mi je kućni prijatelj. Rekao mi je da je samo htio izbaciti foru kada je rekao kako u Appiano Gentile nije došao jer nema Talijana. Mi smo mu pokazali u posljednjim utakmicama da ih imamo… Ja u reprezentaciji? Mislim da tamo moraju biti oni koji su iznjeli kvalifikacije, a ja sam već bukirao praznike u lipnju. Nesta? On je moj idol, najbolji na svijetu i nadam se da će ići u Južnu Afriku.”
Poruka Balotelliju: “Mario je dijete, obožava biti na terenu. Isti je kao ja. Kada pričamo kažem mu da se ugleda u mene. I ja bih stalno igrao, a pogledajte me… Kup Italije? Trebali smo dobiti s više od gola razlike, jer neće biti lako u travnju u Firenzi pred 40.000 ljudi.”
5 thoughts on “Materazzi: Balotelli me mora slušati

  1. nerazzurri

    ma balotelli je jedna mala uobrazena zvjezdica,i po meni mnogo slabiji od pandeva koji je za ovo kratko vrijeme vise iskazao ljubavi prema klubu negoli je to balotelli do sada..trebalo bi ga unovciti na ljeto jer kvari atmosferu u timu,iako je istina perspektivan fudbaler..

  2. jole

    Ma meni je najviše digao živac na utakmici kupa protiv Juventusa…zabije gol za pobjedu dvije minute prije kraja i uopće se ne veseli, nego se šeće po terenu…baš iritantno. Neka ga prodaju i dobro unovče.

  3. File Ri

    balotelli je takav karakter, ali to treba proći… neće uvijek bit takav, a kad dođe pameti bit će čudo od igrača… svima nam diže živce ali diže i protivnicima i njihovim navijačima šta je odlićno.. već sad je puno napravio za Inter… zamislite da ga prodamo nekom i onda dođe pameti i postane pravi, ja mislim da to nitko ne želi.. neka se još dvije tri godine igra pa ako ni onda ne bude normalan neka ga prodaju.. /moje mišljenje/ Forza Inter

Odgovori