full screen background image

Službeno: Mariga u Interu

Inter je danas u Lega Nazionale Professionisti ovjerio ugovor sa veznim igračem Parme McDonand Mariga Wanyama. Mariga je rođen 04.04.1987 u Nairobiju (Kenija). Ugovor je potpisan do 30.06.2014 a Kenijac će nositi dres sa brojem 17.
U transfer je uključen otkup ugovora mladog napadača Jonathana Ludovica Biabianya, kao I Luisa Antonija Jimeneza koji je povučen sa posudbe iz West Hama.
Tako je konačno otpao dogovor sa Lazijom oko dolaska Ledesme i Kolarova.
9 thoughts on “Službeno: Mariga u Interu

  1. Pacito 999

    mislim da ce se mariga dobro uklopit u inteslican je muntariju ali je u boljoj formi i najbolje bi bilo ako bi se pokazao kao dobro pojacanje otarasit se muntarija i mote na kraju sezone….

  2. Pacito 999

    zato sto takav igrac ne moze doprijeniti nasoj igri a narocito u evropi,vidjeli ste na primer protiv barce pojma nije imao i ne trebaju nam takvi igraci vec neki tehnicari tipa fabregasa,ozila,di marije i dr.,a i cesto se povredjuje…

  3. adrianov_idol

    on je izuzetno dobar igrac a sto se tice igraca koje si naveo oni nisu uopce isti tip igraca… a igrac poput fabregasa uopste nije za talijanske lige..a kad bi reko da ga ne bi volio vidit u Interu slago bi…. tako da 😉

Odgovori