full screen background image

Mourinho sarkastičan ili iskren

Smjena trenera Cire Ferrare sa kormila Juventusa je očekivan slijed događaja za sve one koji prate dešavanja u i oko Stare dame. Međutim, u Italiji, izgleda, vijest nije vijest ako se na neki način ne uplete i kontraverzni Portugalac Jose Mourinho.
Tako je Interov šef struke izjavio:

”Uvijek mi je žao kada netko od mojih kolega dobije otkaz ali sam sretan kada ubrzo nađu novi klub u kome će raditi. Naprimjer, bio sam tužan kada je Luciano Spalletti napustio Romu prije par mjeseci ali mi je bilo drago vidjeti da je Claudio Ranieri dobio posao. Sad sam tužan jer su zvaničnici Juventusa otpustili mladog trenera Ciru Ferraru ali mi je drago da je Alberto Zaccheroni, nakon duže pauze, ponovo angažiran”.

Teško je prosuditi da li je ovom izjavom na sunce isplivao uobičajeni sarkazam Mourinha ili je, za promjenu, napokon bio iskren.




3 thoughts on “Mourinho sarkastičan ili iskren

  1. Millito

    Pozdrav iz Splita! Postavljam pitanje radi putavanja na derbi’d italia koji je pred kraj četvrtog mjeseca.Do sada sam bia na dvije “male” utakmice velika mi je želja otići na derbi.Ove godine sam se zakasnio učlaniti u vaš klub ali sam u srcu sa Vama.
    Mislim da će do derbija biti taman sve riješeno te da će to biti i slavlje scudeta.Imam li kakve šanse da idem sa Vama? Forza grande Inter!

  2. nraguz

    Evo kao povjerenik za Dalmaciju mogu ti odgovoriti da nema gotovo nikakve šanse da oni koji nisu članovi idu na Derby d’Italia s Clubom. Upitno je čak i članovima. Sve zavisi koliko se ljudi prijavi i koliko ulaznica dobijemo, ali eto, da ti odmah kažem da se ne nadaš previše i da probaš naći alternativu. Ako se pak ukaže prilika, moći ćeš saznati na Interusrcu.comu

Odgovori