full screen background image

Moratti: Prekrasan tjedan

Predsjednik Intera Massimo Moratti susreo se s novinarima ispred ureda svog Sarasa…

Prvo Milan, pa sada Juventus, nezaboravan tjedan?

Sigurno, interisti će se uvijek sjećati ovog tjedna. Kup Italije je Kup Italije, ali to je vrlo važan trofej do kojeg nam je stalo. Moramo se i dalje truditi, neće biti lako u polufinalu pogotovo što se igra vec sljedeći tjedan. Veliko zadovoljstvo nama interistima, malo ćemo i uživati.

Balotelli kao Cruz, svaki put poguban za Juventus?

Izgleda da mu je u krvi zabijati Juventusu, možda se zbog toga juventini toliko ljute… (smijeh) Zadovoljan sam zbog njega i momčadi, jako su ozbiljni i disciplinirani. To je lijepo. Nije bilo lako ponoviti nedjelju, ali oni su upravo zbog spomenutih karakteristika uspjeli.

Komentar na Juventus, ovako izvana?

Juventus je odigrao svoju utakmicu vrlo dobro. Nije lako igrati kod nas kao gost. Nije se primjetilo da nešto ne štima između momčadi i trenera ili drugih. To je njihova stvar sada, a takve su stvari uvijek neugodne i nisam kompetentan da dajem bilo kakve osude ili savjete. Žao mi je samo onih koji plaćaju danak i ništa drugo ne mogu reći.

Sneijder se ispričao zbog crvenog kartona?

Uvijek je opasno raditi takve stvari, u trenutku se čini kao da je u pravu, a na kraju plaća cijela momčad.

Kada sudac nije svirao jedanaesterac, jeste li dobili potvrdu zavjere?

Ma kakvi, radilo se samo o velikoj pogrešci. Jasno mi je da niti jedan sudac nije uspio viditi slučaj. Bilo bi previše u tri dana… Događa se, čak i kad je onako evidentno.

Zašto niste uspjeli dovesti Ledesmu?

Jednostavno je bilo lakše dovesti Fernandesa.

Jeste željeli stvoriti svađu s Milanom?

Nema svađe, jer ono protiv čega smo se bunili (pomicanje kalendara Milanu) dogodilo se prije derbyja. Utakmica je završila kako je završila i dosta. Možete se osjećati ljuti, ali i znati preći preko toga.

Borriello je pak izjavio kako Milan nikada nikoga nije zafrkavao sa maskama i kako su ga udarali za vrijeme utakmice?

Na te stvari nemam komentara.
Odgovori