full screen background image

Muntari i službeno Interov

Danas je u Sportskom centru „Angelo Moratti“ u Appiano Gentileu službeno predstavljen Ali Sulley Muntari, nova Interova akvizicija. Muntari je rođen u Konongu u Ghani, 27. 08. 1984. Sada već bivši igrač Portsmoutha je već nastupao u Serie A igrajući za Udinese, tako se zapravo vraća u Italiju. Izabrao je broj 20, koji je do sada pripadao Recobi. Mourinho se nada da će Muntari biti dostojna zamjena za Lamparda kojeg nije uspio dovesti a na toj poziciji srednjeg veznog trebamo takav tip igrača koji puno trči i ima izrađen šut sa distance. Sretno Muntari, u nadi da smo napravili dobar posao.
9 thoughts on “Muntari i službeno Interov

  1. fanatico

    Pozdrav za Makedoniju i baš mi je drago da se neko javio iz Makedonije. U Tetovu sam bio u vojsci a bio sam prije skoro u svim gradovima.
    Registriraj se i na naš forum da možemo razgovarati o svemu. Puno pozdrava tebi, svim interovcima u Makedoniji i općenito svim Makedoncima.

  2. fanatico

    Darko gore klikni na forum pa ćeš se za forum morati posebno registrirati. Tamo možemo o svemu diskutirati a ovdje su na naslovnici samo vijesti. Raduje me da si tako zagrijan za Inter i šteta da si tako daleko, mogao bi s nama ići i na neku utakmicu u Milano.

Odgovori