full screen background image

Sud Tirol Cup: Inter – Bari 2 – 0

Danas je u Sportskom centru Riscone u Brunicu (Tirol, Austrija) gdje se naši nogometaši nalaze na pripremama, odigrana i druga pripremna utakmica “nerazzurra” u sklopu Sud Tirol Cupa. Inter je pobjedio drugoligaša Bari sa 2-0 (1-0).

Marcatori (strijelci) : Cruz 27′; 79’Adriano (rig.)

INTER: Toldo (46′ Julio Cesar; 81′ Orlandoni); Maicon (46′ Santon), Mei, Burdisso, Bolzoni; Jimenez (46′ Maxwell), Dacourt (46′ Cambiasso), Pelé (46′ Vieira); Figo (46′ Mancini), Cruz (46′ Adriano), Balotelli (46′ Crespo; 78′ Suazo)

A disposizione (rezerve) : Julio Cesar; Maxwell, Adriano, Vieira, Crespo, Cambiasso, Mancini, Biabiany, Santon, Orlandoni

Allenatore (trener) : José Mourinho.

BARI: Gillet; Galasso, Masiello, Esposito, Bonomi; Sodinha, Gazzi, Donda, Masiello; Cavalli, Volpato

A disposizione (rezerve) : Santoni, De Pascalis, Stellini, Parisi, De Vezze, Bianco, B.Rivas, Kamata, Bonvissuto, Caputo

Allenatore (trener) : Antonio Conte.

Arbitro (sudac) : Andrea Romeo (Verona)
4 thoughts on “Sud Tirol Cup: Inter – Bari 2 – 0

  1. fanatico

    pripreme su tek na početku, ali je sigurno i sad bolje pobjeđivati nego gubiti. Uigravaju se linji a istovremeno pazi na rejting kluba i ide se i na rezulatat. Dvije utakmice- dvije pobjede, za čestitati u svakom slučaju i sretno i dalje.

  2. AdnanInter060583

    Sam nek se uigravaju i Adriano konacno zabio jest da je iz penala al neka je mnogo jos pobjeda zelim I ovom prilikom iako je ne povezano zelim da cestitam nasem kapitenu ikoni kluba JAVIER ZANETI postao je otac mali se zove Ignacio mnogo zdravlja srece od srca Buduci Interista da budes na tatu samo heheh FORZZA INTER…..

Odgovori