full screen background image

Muntari: Poziv Intera se ne odbija

Reprezentativac Gane Sulley Muntari uskoro bi trebao potpisati ugovor sa milanskim Interom, a za engleske je medije priznao kako je ponuda Intera jedna od onih koje se ne odbijaju. Muntari će vrlo brzo otputovati u Milan na liječničke pretrage, nakon čega će sa Interom potpisati četvorogodišnji ugovor, a sve to nakon što je Portsmouth prihvatio ponudu talijanskih prvaka ‘tešku’ 15 milijuna eura.

23-godišnji nogometaš, koji je na Fratton Park stigao iz Udinesea, priznaje kako će mu biti teško napustiti Portsmouth nakon samo godinu dana, budući da je razvio odličan odnos sa menadžerom Harryem Redknappom, koji je dugo odolijevao njegovoj prodaji.

“Postoji neki klubovi koji kada pošalju ponudu, morate slušati što imaju za reći. Uz Redknappa je moja igra napredovala, a on mi je bio poput oca. Volim i njega i navijače Portsmoutha, ali kada Inter zove, morate se odazvati. Već sam propustio jednu šansu igrati za veliki tim, Manchester United, ali ovog puta si to ne mogu dopustiti.” rekao je Muntari za Sky Sports.
3 thoughts on “Muntari: Poziv Intera se ne odbija

Odgovori