full screen background image

Mourinho: Igrači se trebaju prilagoditi meni

Nakon dolaska Ronaldinha u Milan, Mourinho više nije u središtu pozornosti u gradu Milanu, ali sa nekom svojom izjavom uvijek ispliva…

Njegova primarna zadaća je odvesti Inter na krov Europe što nitko već jako dugo nije uspio. U svojim izjavama govori o planovima i razmišljanjima za sezonu koja počinje za nešto više od mjesec dana.

Ne smatram sebe nekim revolucionarom, jednostavno sam uporan i ambiciozan tako da očekujem od svojih igrača da se prilagode meni.

Sa transferima nismo gotovi i želim dovesti barem još jednog igrača i to veznog. Moje želje su naravno Lampard i Quaresma, ali njih će biti jako teško dovesti.

Od igrača koji su tu, očekujem puno više od Stankovića. Stanković koji mi se sviđa i kojeg želim gledati naredne sezone je onaj koji je igrao u Laziu. Adriano je tu također, ali želim ga motiviranog. Ako sad ne uspije naći motiva za igru, zaista ne znam šta taj očekuje da će raditi u životu.

Jako sam sretan zbog dovođenja Mancinija. To je tip igrača s kojima jako volim raditi.

Malo je govorio i o ambicijama za ovu sezonu…

Naš glavni cilj je pobjeđivati. Osvajanje Lige prvaka, kao i prvenstva naša je želja, ali isto tako želja i drugih timova. Borba je pred nama. – zaključak je Mourinha.
Odgovori