full screen background image

Mourinho: Pustite čestitke, pobjedite Juventus

Portugalski trener Jose Mourinho u utorak je proslavio 47. rođendan, a razloga za slavlje i veselje ima napretek. Pogotovo nakon nedjeljne pobjede u derbiju…

Inter je s 2-0 pobijedio gradskog rivala Milan, te im tako pobjegao na devet bodova prednosti na ljestvici. Mala je utjeha Milanu što ima utakmicu manje.

– Ovo je sada moja momčad, sastav po mom guštu i sastav koji ima moj imidž. Kada sam došao u Inter nisam odmah mogao složiti sve kako sam želio. Malo po malo sam radio na tome i danas sam sretan čovjek. To je Inter u kojem uživam, jer vidite i jedan veliki dio mog rada – rekao je Mourinho i objasnio čemu se najviše veseli:

– Obožavam što imam napadače kakve imam. To su igrači koji mogu držati loptu, koji igraju glavom, koji nisu samo sirovi strijelci, a to je veliki dobitak.

Mourinho se kratko dotaknuo i osmine finala Lige prvaka, kada će igrati protiv svog bivšeg kluba Chelseaja.

– Bit će im teško, samo toliko mogu poručiti. Sve znam o njima, ali i oni znaju sve o meni, to je to.

Portugalac umjesto čestitki za rođendan hoće pobjedu nad Juventusom u četvrtak i plasman u polufinale kupa. “Stara dama” slomljena povredama i lošim rezultatima stiže u Milano.

Danas je Jose Mourinho proslavio rođendan, klub mu je čestitao i poželio sve najljepše, ali Portugalac od igrača traži poklon.

“Naš trener je rekao da bi pobjeda protiv Juventusa u kupu u četvrtak bila vrednija od lijepih želja i da bi bio zadovoljan da dobije taj poklon. Mi se slažemo, učinićemo sve da tako i bude”, kažu u Interu.
Odgovori