full screen background image

Zanetti: Mora nas se čuti

Rijetko ga nema u izjavama poslije utakmice, a pogotovo nakon derbyja. No ovaj se put kapetan Intera Javier Zanetti čuvao za danas, kako bi hladne glave prokomentirao derby…

“Inter je jučer poslao snažnu poruku, ali prvenstvo je i dalje otvoreno. Presretni smo, bila je to velika pobjeda. Pokazali smo karakter i zaslužili pobjedu. Znali smo da je pristup utakmici najvažniji i od prve smo minute pokazali kako želimo pobjedu. Milan je želio nametnuti svoju igru, ali naišao je na Inter s pravim mentalitetom za ovakve utakmice. Ipak mislim kako će Milan ostati u utrci za naslov s nama do kraja unatoč trenutnih devet bodova razlike. A i druge se momčadi približavaju.”

Suđenje: “Ne mislimo da postoji urota protiv nas, ali tražimo da svima budu otvorene oči, pogotovo nakon događaja u posljednjim utakmicama. Imamo pravo reći svoje. Crveni karton jučer je mogao zakomplicirati utakmicu. Istina je da smo vodili, ali nije lako s igračem manje. Momčad je sjajno reagirala. Trener je presretan, jer zna koliko je bitno dobiti derby. Trener i uprava su nam čestitali na pristupu. Bio je to jedan od najljepših i najintenzivnijih derbyja, jer smo isljučenjem Sneijdera morali odigrati sasvim drugačiju utakmicu.”
2 thoughts on “Zanetti: Mora nas se čuti

Odgovori