full screen background image

Sporting zainteresiran za Quaresmu

Opunomoćenik Sportinga iz Lisabona Jorge Mendesa je stigao u Milano sa zanimljivim prijedlogom. Kako piše “Corriere dello sport” Portugalci su zainteresirani za Ricarda Quaresmu kako bi stvorili idealnu momčad a krilni igrač nerazzurra bi imao šansu nastupiti na Svjetskom prvenstvu jer bi imao kontinuitet igara. Trener Mourinho nebi imao ništa protiv a Mendesa je u dogovoru sa čelnicima Sportinga došao sa prijedlogom o ponudi nekoliko imena za zamjenu.Na spisku su veznjaci i obrambeni igrači.
Možda je najzanimljiviji Miguel Veloso (23) za koga je zainteresirana i Fiorentina. Predloženi su i članovi mlade reprezentacije Portugala (U-21) Pereirinha (21) i Adrien Silva (20). Za obranu je predložen Carriço Daniel (21) koji je podjednako dobar na lijevoj i desnoj strani.
Pregovori bi mogli započeti slijedeći tjedan.
4 thoughts on “Sporting zainteresiran za Quaresmu

  1. Pacito 999

    Meni je najzalije sto se povrijedio u onu utakmicu protiv fiorentine a bas je dobro odigrao tu utakmicu,ko zna sto bi sad bilo da se nije povrijedio…sto se tice mancinija nadam se da ce otic i to jos u ovom roku,na kraj sezone trebali bi smo se otrsit mote i muntarija jer su totalni promasaji a i cesto se povredjuju…..

  2. File Ri

    Nisu mi jasne neke stvari… svi se želite riješiti quaresme.. ja vas uvjeravam da je to pravi igrač za inter… treba ga se čekat, proigrat će.. što se tiče mancinija i muntarija ok… nemaju perspektivu ali quaresma ima… protiv fiorentine je pokazao da vrijedi.. mislim da bimo njegovom prodajom pojačali protivnika a mi bi jako puno izgubili… Forza Inter

Odgovori