full screen background image

Moratti: Lippi nas je odkantao

Predjsjednik Intera Massimo Moratti dao je intervju Radiju 1 u emisiji “Ventura Football Club”. Ponovio je kako se najviše boji Ronaldihna u nedjelju, te dodao kako “postoji puno emocija oko derbyja, straha i želje za primatom u gradu. Susreću se dvije najjače momčadi u ovom trenutku: Milan koji konstantno raste i Inter koji nastavlja put započet prije nekoliko godina.”
Najzanimljivije riječi Il Presidente posvetio je izborniku talijanske reprezentacije Marcelu Lippiju. Lippi je naime tijekom tjedna posjetio kamp Milana, dok u Appiano Gentile nije došao iz razloga što: “Posjećujem sve klubove, ali nemam što ići u Appiano Gentile, jer tamo nema Talijana.” Moratti je rekao: “Strašno je pogriješio. Nema veze što nema puno Talijana, ali oni koji jesu tu jako su se uvrijedili. Čini mi se kako nas je izbornik jednostavno odkantao. Posebno jer je posjetio Milanello baš u tjednu derbyja, a nas nije. Meni se to čini kao krivi politički potez.”
3 thoughts on “Moratti: Lippi nas je odkantao

  1. spraaajcc

    a sta rec na ovo, pa cijelo nas vrijeme sikaniraju od novinara, izbornika itd, ali zato je svaki nas uspijeh jos veci i sladji i tako ce bit u nedjelju….a lippi i njemu slicni nisu ni vrijedni da se pojave u appiano gentile….zato zahvaljujem lippiju jer na taj nacin jos je vise motiviriao nasu momcad!!!

Odgovori