full screen background image

Posljednje informacije s tržnice

Inter će ipak biti bogatiji za još dva igrača – Kolarova i Ledesmu. Prema posljednjim informacijama Inter i Lazio dogovorili su veliku razmjenu, što u novcu, što u igračima. Lazio bi trebao dobiti 10 milijuna Eura, te Krhina i možda još ponekog juniora (spominju se Biabany, trenutno u Parmi, te Stevanović, Obi i Destro).

Otvara se još mogućnost trampe Intera i Olympique Marseillea koja bi svima, čak i Laziju pružila pojačanje. Naime, ukoliko Mancini završi u Francuskoj u Inter bi stigao Taiwo, a prema Rimu bi u tom slučaju Santon na posudbu.

Uzmimo u obzir da su obje vijesti samo glasine, iako kod prve novinari imaju dosta konkretne informacije (pišu da je Interovo izaslanstvo trenutno na sastanku s Lotitom u Rimu).
7 thoughts on “Posljednje informacije s tržnice

  1. Pacito 999

    odlicno bi bilo kad bismo doveli ledesmu,ni kolarov nije los igrac ali ne bih ga mijenjao za santona…sto se tice ovih odlazaka ako ode mancini super, ali me zanima za ove mlade misli li se da odu na pozajmicu ili da ih otkupe,to ne bi bio pametan potez……….Pozdrav iz Podgorice

  2. Pacito 999

    Hvala na pozdravu,moram da vam se pohvalim da u Crnoj Gori ima puno navijaca INTERA ako ne i najvise ako se uzmu u obzir samo strani klubovi….pise za snajdera da je nesto bolsetan ne bi valjalo da on propusti derbi tad bi stvarno bili desetkovani….citam sad vijesti da se povrijedio esijen i da ce odsustvovat 4-6 nedelja ,ne bi bilo lose da propusti prvu tekmu protiv intera………

Odgovori