full screen background image

Inter i Roma još bez dogovora oko Mancinija

Interov savjetnik za transfere Marco Branca se nije sa predstavnicima Rome uspio dogovoriti oko iznosa odštete za Amantina Mancinija, no pregovori još uvijek nisu zaključeni, te se u redovima talijanskih prvaka nadaju kako bi do kraja sljedećeg tjedna Mancinija ipak mogli vidjeti u svom dresu.

Sportski direktor Rome Daniele Prade je u četvrtak otputovao u Milano kako bi sa ljudima iz Intera razgovarao o ovom transferu.
Talijanski mediji tvrde kako je Inter za Mancinija ponudio odštetu od deset milijuna eura i Victora Obinu, no u Romi žele samo novčanu odštetu. Nakon višesatnog sastanka u četvrtak navečer dvije su se strane razišle bez postignutog dogovora.
Za sljedeći tjedan su predviđeni novi pregovori, a očekuje se da će Inter svoju ponudu morati povisiti na 12 milijuna eura, te će u tom slučaju moći zadržati i Obinu.
Mancini je još u ponedjeljak sa Interom dogovorio osobne uvjete suradnje, tako da će nakon pet sezona na Olimpicu najvjerojatnije preseliti u Milano, budući da će Inter vjerojatno pristati na povećanje odštete kako bi ispunio jednu od prvih želja novog trenera Josea Mourinha.
2 thoughts on “Inter i Roma još bez dogovora oko Mancinija

  1. AdnanInter060583

    Jos malo pa bit ce nas igrac izvrstan tehnicar bas kakav Nam treba Nikad necu zaboravit sta je uradio protiv Lyona osramotio odbranu cjelu Dobro dosao i nadam se sto prije

Odgovori