full screen background image

Deki i dalje van tima, Mourinho očajan

Stanković trenira sam, vremena je sve manje, povrijedio se i Thiago Motta pa je Portugalac u velikom strahu da ne može sastaviti vezni red…kapetan Srbije će sutra na magnetnu rezonancu, poslije čega pada odluka.
Dejan Stanković je i dalje neizvjestan za derbi protiv Milana. On trenira van ekipe, liječnička ekipa čini sve da ga osposobi, a Mourinho se vjerojatno moli da bude spreman.

Povrijedio se i Thiago Motta, Muntari je van stroja, pa sada Portugalac čeka da se Deki oporavi kako bi u rombu zauzeo mjesto kraj lijeve aut linije. Cambiasso bi igrao kao zadnji vezni, Stanković i Zanetti po bokovima u vezi, dok će Sneijder djelovati ispred Pandeva i Milita.

Ta formacija je mnogo bolje „radila“ nego pokušaj 4 – 2 – 3 – 1, protiv Siene i Barija.

U Interu su priželjkivali da se Eto’o vrati, ali je Kamerun prošao u četvrtfinale i Afrikanac neće biti u timu u „Derby della Madonnina“.

Kako se osjeća Stanković?

” Prvi put u karijeri mi je stradao list na nozi. Upravo sam na terapiji, pokušavamo sve kako bih bio spreman za derbi s Milanom, ali sigurno neću rizikovati jer će biti još važnijih utakmica nego što je ova koja nas čeka u nedjelju”.

Povreda ga čini nervoznim.

“Najgore je kad se povrijediš sam. Pred početak drugog poluvremena sa Sienom, istezao sam se i krenuo potrčati kad me je presijekla bol. Ne mogu vjerovati da mi se to dogodilo, mnogo sam se unervozio zbog svega. Inače, nisam strpljiv i mnogo volim igrati, a sada već neko vrijeme traje ta neizvjesnost, pokušavam se vratiti, ali ne ide. Tako mala povreda, a neda ti normalno raditi”, uzdiše Stanković i dodaje da je situacija u klubu ipak mirna, da je Inter svjestan svojih kvaliteta i da derbi neće ništa riješiti ukoliko i Milan pobijedi.
Izvor: Sportske.net
Odgovori