full screen background image

Uplata članarina i upisnina za sezonu 2008/09

Zbog povećanja broja članova i onih koji bi se htjeli učlaniti u Inter club Rijeka odlučeno je da se ide na regionalizaciju.Tako ćemo se podjeliti u 4 regije:Rijeka sa Istrom, Dalmacija, Zagreb sa okolicom i Istočna Hrvatska te će svaka regija imati svog povjerenika s kojima će članovi kluba komunicirat o svemu što je potrebno a on će koordinirati rad sa centrom u Rijeci. Iz Rijeke i Istre mogu se javiti na mail: annamaria.vidotto@ri.t-com.hr
Sa područja Zagreba i okolice trebaju se javiti na: antonio.bulic@orbico.hr
Sa područja Istočne Hrvatske nek se jave na: rajic@interusrcu.com
Sa područja Dalmacije nek se jave na: nikola_gazo@yahoo.com
Bilo bi dobro da se javite čim prije da možemo kompletirati dokumentaciju i skupiti novac za članarine tako da to sve skupa pošaljemo u Milano.
Inter club Rijeka nema svoj žiro-račun i oduvijek funkcionira tako da se novac za članarine šalje odgovornoj osobi, a to su sada 4 povjerenika za regije, koji će ta sredstva poslati u centralu u Rijeci(predsjednik) odakle će spisak sa podacima i novac biti poslan u Milano. Kad sve bude gotovo u Milanu onda to tamo treba podići i donijeti u Hrvatsku(Rijeku) a povjerenici će dijeliti iskaznice i poklone po svojim regijama na način kako se dogovore sa članstvom.Stari članovi to znaju a ovo je samo za one nove da nemaju nikakvu sumnju.
Za novu sezonu članarina će biti 16 eura za seniore i 10 eura za juniore (do 14 godina). To je po 2 eura više od službene članarine koju moramo platiti Interu zbog troškova. Do sada smo dizali samo po 1 Euro, ali su troškovi bili veći (slanje novca ili uplata u Italiji te odlazak po poklone, itd.). Za svakog člana su potrebni sljedeći podaci:

IME
PREZIME
DATUM ROĐENJA
ADRESA
POŠTANSKI BROJ I MIJESTO STANOVANJA
BROJ TELEFONA TE MOBILNOG TELEFONA
E-MAIL ADRESA

Zatim, bilo bi neophodno da svatko pošalje i sken važeće putovnice kako bi imali sve spremno za eventualno putovanje.

Pokloni za Seniore:
– članska iskaznica
– šilterica
– etui za dokumente
– značka
– poster
– džepni kalendar
– sport bag

Pokloni za Juniore
– članska iskaznica
– mini lopta
– značka
– poster
– džepni kalendar
– sport bag

FORZA INTER!
2 thoughts on “Uplata članarina i upisnina za sezonu 2008/09

Odgovori