full screen background image

Moratti: Nema više kupovanja

Predsjednik Intera Massimo Moratti izjavio je kako je za njegov klub prijelazni rok završen. Moratti tvrdi kako do kraja siječnja Inter više neće dovoditi igrače i Mourinho će nastaviti sezonu s postojećim kadrom…

Milanski Inter više ne treba dovoditi u vezu s bilo kakvim nagađanjima oko dolaska ili odlaska igrača. Massimo Moratti potvrdio je kako Inter do kraja ovog prijelaznog roka neće reagirati na tržištu igrača i nastavit će s kadrom koji posjeduje.

“Za nas je prijelazni rok završen. Ne pratimo niti Ledesmu, a niti jednog drugog igrača koji već nije u Interu”, odlučno je rekao Moratti na upit novinara dolazi li u njegovu momčad Cristian Ledesma iz Lazija.

Inter je tijekom zime doveo samo Gorana Pandeva koji je došao bez odštete kao slobodan igrač nakon raskida s Lazijom. Klub su napustili Patrick Vieira i David Suazo.

Velika želja Interovih čelnika bio je Julio Baptista, međutim s Romom nije postignut dogovor. “To je bila njihova odluka i mi je poštujemo. Nismo željeli toliko platiti”, dodao je Moratti.
2 thoughts on “Moratti: Nema više kupovanja

Odgovori