full screen background image

Adriano se vratio u Inter da bi ostao

Brazilski nogometaš Adriano stigao je u utorak poslijepodne u Milano. Nakon dužeg vremena Adriano se ponovno pojavio na San Siru, kao i u klupskim prostorijama Intera…

– Vratio sam se u Inter da bi ostao, to je jedino sigurno. Imam ogromnu želju za novim dokazivanjem – rekao je Adriano talijanskim novinarima po povratku i dodao:

– Sretan sam što sam opet tu i posebno želim imati novi odnos s navijačima Intera. Želim im pokazati kako još uvijek mogu biti onako dobar i još bolji. Motiv mi je ogroman – rekao je Adriano.

Posljednjih pola godine Adriano je proveo na posudbi u Sao Paulu, gdje je igrama zavrijedio i povratak u brazilsku reprezentaciju. Prije toga je imao silne probleme u Interu zbog nediscipline, netreniranja, padanja u depresiju i noćnog života.
5 thoughts on “Adriano se vratio u Inter da bi ostao

  1. fanatico

    bilo bi to najveće pojačanje Intera u napadu da Adriano bude onaj stari. To će Mourinho najbolje procijeniti a posebno je alergičan na one lijene a o nesportskom životu nema niti govora, to se podrazumjeva. Nek se konačno vratio pa ćemo svi vidjeti jel se uspio vratiti na pravi put.

  2. AdnanInter060583

    Dobro dosao nazad Adriano i imam neki dobar osecaj u vezi njga sjecam se kad je sam za seba reko da e biti najbolji igrac na svjetu i desilio se sta se desilo Mourinho ce ga vratiti na stari put tamo gdje mu je mjesto naravno mora se i on potruditi sve u svemu dobro dosao sa njim smo samo jaci nista losiji DOBRO DOSAO VELIKI ADRIANO Inter forever

  3. Interf@n

    Nadam se da Inter sada neće prodavati ni kupovati nove napadače jer ih sa Adrianom imamo i više nego dovoljno. Treba kupit obrambene i veznjake!Mourinho, vrati Adrianu staru slavu!

Odgovori