full screen background image

VIDEO: Bari (2) – Inter (2)

Opet jedna infarkt utakmica naše squadre. Pretpostavili smo da će u Bariju biti teška utakmica i tako je i bilo. Nikako nismo uspjevali napraviti neku opasnu akciju a onda nehotična ruka Samuela i domaćin iz penala vodi. Nismo se još niti oporavili od šoka a uslijedio je novi: glupo izgubljena lopta Muntarija a onda još gluplji prekršaj Lucija i novi penal. Mou po tko zna koji put vuče očajnički potez i pogađa. Pravi dvostruku izmjenu, izlaze Samuel i Muntari a ulaze Santon i Quaresma. U jednoj lijepoj akciji Pandev smanjuje na 2-1. Imponirala je koncentracija i inteligencija Milita koji je skužio da je u zaleđu i maknuo se ispred Pandeva da Makedonac poentira. Odmah zativ odličan prodor Pandeva i Rosetti je prinuđen svirati treći penal na utakmici. Milito je kao i obično siguran i više nego brzo smo se vratili u igru. Do kraja smo pokušali i dobiti ali ipak moramo biti zadovoljni jer nakon 0:2 smo se vratili.
4 thoughts on “VIDEO: Bari (2) – Inter (2)

  1. goran_pandef mk

    Ne treba nam pojacajna samo da imamo molo srece i da se nam oporave stankovic i mota za derbi onda mislim da mozemo dobiti milano i resiti prvenstvo inace bice veoma tesko.FORZZA INTER,FORZZA PANDEV,FORZZA MAKEDONIA

  2. mimi19

    koliko sam jučer čuo Mourinha, ništa od Stankovića i Motte, a nada se da će se Cambiasso i Santon potpuno oporaviti. Uzgred, mislim da mali Santon treba dobiti pravu priliku, uostalom neka ga se istrpi a ne mijenjati za Kolarova, iskreno ne vidim po čemu je Kolarov bolji, a ovaj je dečko naša budućnost. Ako mogu trpiti Balotellija i njegove gluposti što na terenu i izvan, mogu i Santona.

Odgovori