full screen background image

Balotelli i dalje izluđuje Milita

Ponašanje nogometaša Intera Marija Balotellija ne iritira samo navijače širom Italije, već i njegove suigrače u ekipi. Diego Milito je jedan od onih kojima Balotelli baš ide na živce.
Napadač Intera ne krije da je svojevremeno dok je igrao u Genoi priznao Balotelliju da bi ga najradije ”ubio”. Igranje u istoj ekipi sa nestašnim nogometašem nije nimalo promjenilo njegovo mišljenje.

”Mario to zna, kad sam igrao protiv njega imao sam potrebu da ga “ubijem”. Sad kad mi je suigrač ništa se nije promjenilo. I dalje imam tu potrebu”, izjavio je Milito.

Ipak, on donekle ima razumijevanja za ponašanje mlađeg suigrača.

”Mario mora odrasti. On je trenutno samo dječak kome je potrebno samo vrijeme i iskustvo. Kad se bude urazumio i bude počeo slušati ljude koje bi trebalo da sluša, uvjeren sam da će postati pravi šampion. Svi znamo koliko je talentiran”, poručio je Milito.

Izvor: Sportske.net
3 thoughts on “Balotelli i dalje izluđuje Milita

  1. spraaajcc

    Sto se tice psihologa potpuno se slazem s
    tobom fanatico…balotelli uopce ne bi trebao trenirati vec samo svaki dan na seanse kod najboljih psihologa svijeta…jer on stvarno nije normalan…

  2. kalel

    Slažem se fanatico.. Trebalo bi ga utopiti dok možemo za neku dobru lovu, dok se ne pretvori u neki izrod od Adriana kojem ćemo besplatno dati ispisnicu umjesto da zaradimo koji milijunčić. Inter nikad nije znao napraviti nešto specijalno od ovako “problematičnih” igrača.. Imamo problema sa stvaranjem igrača i od onih “normalnih”.

Odgovori