full screen background image

Carvalho: Želim igrati u Interu

Branič portugalske reprezentacije Ricardo Carvalho neugodno je iznenadio upravu svog kluba, Chelseaja, izjavom da bi želio ponovo zaigrati pod Joseom Mourinhom…

Carvalho je najavio razgovore s izvršnim direktorom Chelseaja Peterom Kenyonom nakon Europskog prvenstva. Mourinho je nedavno preuzeo milanski Inter, a portugalski branič želi ponovo zaigrati pod bivšim trenerom iz Porta i Chelseaja.

– Čuo sam glasine da je Inter zainteresiran za mene. Htio bih ponovo igrati pod Joseom Mourinhom. Većinu trofeja u karijeri osvojio sam s njim – rekao je Carvalho.

– Sada je u Chelseaju započeo novi ciklus. Pričekajmo i vidimo kako će se sve završiti. Imam ugovor s Chelseajem, ali ponekad je novi izazov dobra stvar. Kada Euro završi moram razgovarati s Peterom Kenyonom. Sada sam maksimalno koncentriran na igre za svoju reprezentaciju – izjavio je Carvalho.

Carvalha za Chelsea veže još petogodišnji ugovor i pretpostavlja se da bi za njegov otkup Inter morao platiti barem 15 milijuna eura.
4 thoughts on “Carvalho: Želim igrati u Interu

  1. AdnanInter060583

    Ne znam ipak skup si brate za te pare 15 miliona eura a 1978 god ne vrjedis ti toliko pa ljudi dovedite Quaresmu Mancinija sta ce vam boze dragi odbrambeni ne znam ni ja Sad bi svi volili igrat u Interu ….

Odgovori