full screen background image

Chivu stigao u Milano

Christian Chivu je danas stigao u Milano u pratnji supruge i profesora Combija, šefa zdravstvene struke u Interu koji je dao kratku izjavu za www.inter.it:
– Želimo iskreno zahvaliti liječnicima i osoblju Bolnice “Borgo Trento” u Veroni za profesionalizam, osjetiljivost i spremnost koju su pokazali. Cristian je dobro postoperativni tok je normalan. Provest će još nekoliko dana na hospitalizaciji radi provedbe daljnih pretraga i promatranja a zatim nastaviti sa daljnjim oporavkom.
Slučajni zračni duel sa Sergio Pellissierom je tragično završio za našeg igrača jer je došlo do frakture lubanje. Zahvaljujući pravovremenoj intervenciji profesora Franca Combija na terenu i liječnicima u Bolnici u Veroni sve je bilo riješeno na najbolji mogući način.

Chivu je također želio dati izjavu i sve pozdraviti te zhvaliti svima koji su slali poruke ohrabrenja i podrške:
– Bilo je uistinu lijepo primati poruke od prijatelja i školskih drugova, kolega i menadžera, trenera, talijanskih i stranih klubova, obožavatelja i navijača Intera, iz Rumunjske, Nizozemske i ne samo to. Osjećao sam blizinu i ljubav svakoga, a to mi je puno značilo da se osjećam dobro. Ne mogu poreći da sam toliko bio sretan sinoć nakon pobjede Intera: sjajno i fantastično. Hvala za to, vidimo se uskoro. Cristian.
One thought on “Chivu stigao u Milano

Odgovori