full screen background image

Moratti: Chivu, bolje od očekivanog

Na izlazu iz ureda Saras, predsjednik Intera, Massimo Moratti, je objavio kratak razgovor s novinarima.
Predsjedniče Moratti, imali smo ohrabrujuće vijesti o Cristianu Chivuu …
“Na svu sreću, da. To je malo bolje nego što se činilo, bila je strašna nesreća, ali momak je jako dobro i oni su također vrlo dobri u Veroni. Sada su stvari normalizirane i nadamo se da će se oporaviti dobro.”

Ozljeda Chivua i odlazak Patricka Vieir prisililjava klub da se vrati na tržište?
“Ne, sigurno nismo prisiljeni ništa. Chivu je važno da se oporavi I vidjet ćemo kako je, tako da ćete i dalje raditi prognoze ali samo osobne i ljudske. Vieira je tako odlučio I klb ga nije prisiljavao na to kako bi doveo nekog drugog. Sada ćemo vidjeti ali mislim da ćemo do svibnja ostati u ovom sastavu.”

Čak i José Mourinho, međutim, istakao da bi čovjek više u veznom redu dobro došao. Nakon Pandeva, moglo bi biti još kontakta sa Lazijom nakon nesreće Chivua?
“Ne, ja ne vjerujem i nema kontakta za bilo koju vrstu kupnje, a sasvim je normalno da trener želi najbolje igrače za rad.Ja u potpunosti razumijem Mourinha, ali za sada ponavljam, još nismo donjeli nikakvu odluku.”

Izjave Marija Balotellija nakon utakmice Chievo-Inter su bile momka umornog od tih situacija?
“Ja neću komentirati jer ta stvar ima puno veze s osobom i zbunjujuće je grditi momka I ne vidim razloga za ozbiljan razgovor da utječem na njega. To je jako teška stvar.”

Što imate za reći o oštrim riječima predsjednika Campedellija, Domenica Di Carla i gradonačelnika Verone, Flavija Tosija?
“Čuo sam jutros Campedellija. Ja vjerujem da kada se igra čuju se mnoge mnoge stvari, isto tako odgovoriti je potpuno opravdano, ali ne ostaje nigdje mržnja.”

Što mislite o Marcellu Lippiju kao predsjedniku Juventusa?
“Njegova stvar”.
Odgovori