full screen background image

Crespo: u mislima mi je samo Inter – Crespo: ho in testa solo l’Inter

U međuvremenu je i Crespo pričao o smjeni trenera i o svojoj budućnosti: “Drago mi je što se Roma zanima za moje usluge, ali u ovom trenutku u mislima mi je samo Inter, i ne bi htio nikamo otići. Trenutno nema drugih opcija, za mene postoji samo Inter. Ukoliko me se klub želi otarasiti, pronaći ću si novi klub, ali trenutno… ništa od svega toga. Htio bi ostati vjeran Interu i zaključiti karijeru u Milanu, ali vidjet ćemo što će biti. Mancini? Ja se nikada nisam žalio. Htio sam samo malo više prostora. Hvala mu. On mi je prvi otvorio vrata kada sam se vratio u Italiju. Mourinho je korektna osoba i uvijek ti objasni svoje odluke. Poštuje ostale ljude i igrače”.


Italia

Intanto anche Crespo ha parlato del cambio tecnico e del suo futuro: “Fa piacere l’interesse della Roma, ma al momento ho in testa solo l’Inter, non ho nessuna intenzione di traslocare da altre parti. Per adesso non ci sono opzioni, per adesso c’è solo l’Inter. Se dovessero arrivare dei segnali dalla società, io mi cercherò un’altra squadra, ma al momento non è ancora arrivato niente. Vorrei rinnovare con l’Inter e chiudere la carriera a Milano, vedremo cosa accadrà. Mancini? Io non mi sono mai lamentato con lui. Volevo solo più spazio. Voglio ringraziarlo. Lui fu il primo ad aprirmi le porte quando volevo tornare in Italia. Mourinho è corretto e ti spiega sempre le situazioni. Ha rispetto per le persone e per i giocatori”.
4 thoughts on “Crespo: u mislima mi je samo Inter – Crespo: ho in testa solo l’Inter

  1. fanatico

    Bravo Hernan, uvijek si bio interista i kao prvo sa poštenim odnosom prema poslu za koji si plaćen. Ne znam što će Mourinho odlučiti a meni osobno bi bilo žao da odeš. Bila je greška kad su te prodali u Chelsea a posudba u komšiluk je bila tuđa volja i to ništa ne umanjuje tvoj odnos prema našem klubu. Dobro pamtim tvoju izjavu dok si igrao u Londonu da goriš za željom da igraš opet u Interu i to ti se i ostvarilo. Žao mi je da onaj bivši nije imao sluha za tebe a ti si to tako dostojanstveno podnio a više si nego korektan i sad prema njemu kad je otišao. Pravi si sportaš i čovjek.

  2. AdnanInter060583

    Slazem se sa cjelim textom fanatico
    dobar text sa tvoje strane ,I crespo je dokazao svoju velicinu sa ovom izjavom.Ne znam hoce li igrat jer se Adriano vraca ima tu i ibrahimovic Suazo al onje vjeran igrac uvjek jeodan klubu….FORZZA INTER…

Odgovori