full screen background image

Mourinho: Momčad je pokazala karakter

Prve izjave nakon utakmice u Veroni su dali Mario Balotelli i Jose Mourinho. Prvi cilj Intera u 2010 je ostvaren i potpisan golom Maria Balotellija. Interov napadač govoreći na Sky Sportu je rekao kako das mo počeli novu godinu kao što smo I završili predhodnu.
“Odlučio je moj gol I to je preljepo. Ne znam, mislim da je najljepše ikad bilo što sam napravio protiv Rubin Kazana, ali i danas je bilo jako važno. Mi smo bili dobri I teško došli do pobjede a svi su u ekipi bili odlični.”
Žuti karton znači jednu utakmicu zabrane I neće moći igrati slijedeći susret protiv Siene
“Bio sam glup I shvatio sam” (smijeh).
Za kraj, Mario, corss booed za vrijeme utakmice, je rekao: “Koristim ovu priliku da kažem samo jedno: ‘Svaki put sam došao igrati ovdje u Veroni, shvaćam da je javnost još uvijek čini mi zgrožen.”

Mourinho: “Ja sam super sretan. Utakmice poput ove koje odluče mnogo stvari koje čine treneru osmijeh, jer karakter mog tima je apsolutno nevjerojatan. Vjerujem da možete raditi na taktici, tehnici, o toliko mnogo stvari koje pripadaju u nogometu, ali ja uvijek kažem da je ono što zaista čini razliku je karakter. Danas je tim imao mnogo poteškoća, ali smo imali toliko profesionalaca u polju koji su učinili nevjerojatan posao, rekao bih lijepi riječi za svakoga, ali ja govorim samo za Vieiru, koji je igrao posljednj utakmicu s nama, velika trka u veznom redu. To je bio njegov najbolji način da kaže zbogom, želim mu puno sreće u novom životu. ”
Mourinho je prešao na analizu:
“Danas je bilo nevjerojatno, jnismo imali na raspolaganju u veznom redua Stankovića i Thiaga Mottu jer su bili diskvalificirani, a Cambiasso, Krhin, Samuel i Santon isto tako nisu bili dostupni . Što odlaskom Vieire? Imamo puno igrača u veznom redu, nemam pravo pitati ništa. ”
Inter je postigao više golova nego prošle godine, ali je u posljednjih nekoliko utakmica broj smanjen.
“Možemo razgovarati malo o golovima ali u isto vrijeme Ja mogu reći da je rano o sezoni . Volim napraviti puno golova, ali mi se sviđaju i te pobjede protiv Lazija i Chieva,sa 1:0. Mogu samo reći da smo mogli igrati satima, ali rezultat nebi bio promijenjen. ”

Govori se o navodnom igranju rukom Quaresme I za Chievo je to bio kazneni uradac.
“Vrlo iskreno vjerujem da je greška? Iskreno mislim da je to dodirivanje lopte glavom, ni vi ni ja nećemo moći razumjeti ako je Ricardo dotaknuo loptu. ”

Konačno, govoreći za Inter chanel, Mourinho pojašnjava status Cristiana Chiva.
“On je u bolnici, ima napuknuće lubanje i nadamo se da će se oporaviti u najkraćem mogućem roku, ali će ostati daleko od terena za dugo.”
3 thoughts on “Mourinho: Momčad je pokazala karakter

Odgovori