full screen background image

Goran Pandev potpisao do 2014g.

FC Internazionale je objavio da je jutros Goran Pandev potpisao ugovor, uz obostrano zadovoljstvo, do 30. lipnja 2014. Ugovor je podnesen u uredu National League Professionals.
Pandev će nositi dres sa brojem 27. Pressica će biti zakazana nakon utakmice u Veroni, 6-og siječnja.
Goran Pandev nije prvi put u Sportskom centru “Angelo Moratti” jer je još kao junior bio ovdje, no danas je to druga priča. Danas je Pandev igrač u punoj nogometnoj zrelosti i odlučio je vratiti se u Inter jer je od dolaska u Italiju ostala veza.Ovaj dan ima okus povratka kući: potpis i deponiranje ugovora, sastanak sa José Mourinhom, kratak trening i na kraju ekskluzivna izjava za Inter Channel i www.inter.it, prvi pozdrav nerazzurri fansima.
Gorane, dobrodošli u Inter. Stigli ste u ovaj klub sa samo 17 godina, neznajući jezik te ste postal veliki pobornik nerazzurra i sada se vraćate u Appiano.
“Hvala, ja sam stvarno jako sretan. Moj san je uvijek bio da ostanem u Interu, ali sam odrastao, postao čovjek i pravi igrač i danas sam sretan što sam ovdje. Nadam se puno pobjeda sa Interom.”
Jesu li lijepi dan: u braku ste a sada i u Interu.
“Sigurno godina 2010 je počela jako dobro. Sada moramo pobjeđivati, osvojiti Scudetto i nastaviti dobro u Ligi prvaka tako da svi možemo biti sretni.”
Sjećanje na dolazak Pandeva u Inter u 17-oj godini?
“Bio sam sretan i nisam znao jezik, postao sam čovjek i igrač nesumljivo zahvaljujući Laziju. Sad sam ovdje da pokažem sve svoje vrijednosti”
Sada svatko čeka Pandeva na terenu. Kako se osjećate?
“U posljednjih nekoliko dana sam trenirao u Makedoniji, dok sam u posljednja dva mjeseca radio s Lazijom. Ja sam na raspolaganju a intenzitet vježbe će odlučiti da li sam spreman.”
Sada svi Interovi obožavatelji čekaju da se vratite na teren u crno-plavoj majici.
“Nadam se da ću stvarno napraviti puno, ali posebno je važno pobijeđivati a onda tko je u igri je sporedna stvar. Važno je dati doprinos timu, zatekao sam nove suigrače i oni su svi talentirani momci. Inter je veliki klub , velika momčad. ”
Inter i danas ima mnog mladih ljudi koji, kao i onda Pandev, žele postati veliki igrači.
“Ja ću uvijek biti na raspolaganju za sve.”
5 thoughts on “Goran Pandev potpisao do 2014g.

  1. goran_pandef mk

    Mislim da smo dobili ekstra pojacajne gratis.Presudio e to sto ga inter doveo u Italii kad je bio klinac.FORZZA INTER,FORZZA GORAN PANDEV,FORZZA MAKEDONIA.Ostvario nam se son da ponovo makedonac nosi dres INTERA.

Odgovori