full screen background image

Materazzi: Bila nam je čast biti ovdje

José Mourinho okarakterizirao je pozitivno mini turneju u Saudijsku Arabiju i nakon pobjede Intera protiv Al Hilala u Riyadu rekao: “To je važan rezultat na stadionu sa toliko entuzijazma. Za nas je to veliko iskustvo a mislim da je i za naše protivnike. Bila je dobra igra i želim svaku sreću Nawafu nakon sjajne igračke karijere.”
Od danas Inter nastavlja trenirati u Appiano Gentileu očekujući nastavak Lige: “ Mi želimo pobjedu u srijedu a Gerets je sa Al Hilalom igrao pravu utakmicu sa intezitetom i dinamizmom sa šansama na obje strane “

Marco Materazzi je bio kapetan momčadi: “To je bila prava utakmica a igrale su dvije momčadi prijatelja ne štedeći se ali sa fair play-om.” Materazzi je na konferenciji za tisak komentirao svoje proglašenje najboljim igračem utakmice: “Za sve u Interu je bila čast biti ovdje u Rijadu da igraju utakmicu na oproštaju od nogometa velikog igrača Saudijske Arabije. Nije bilo lako pobijediti, jer smo imali teške noge u toku priprema i mnogo posla je učinjeno u Abu Dhabiju a protivnik igra brz i kvalitetan nogomet. Pobjeda je važna ali najbolja stvar je vidjeti da u svakom kutku svijeta smo priznati kao klub i imamo navijače tako daleko. Iz tog razloga smo željeli pobjedu i želimo tako nastaviti dalje.”

Christian Chivu: “To je dobro, završili smo ove mini pripreme i stekli zaista dobro iskustvo. Imali su priliku i oni koji inače igraju manje kao i oni koji se priključuju za nastavak proljetnog dijela prvenstva.” Govoreći za Inter Channel je rekao da je sreo svoga kolegu iz reprezentacije Mirela Radoi ja te Christiana Wihelmssona.
Odgovori