full screen background image

Mancini: Moratti je lažljivac

Sada već bivši trener Intera Roberto Mancini nazvao je predsjednika “nerazzurra” Massima Morattija lažljivcem…

U utorak navečer nakon nekoliko mjeseci špekulacija oko budućnosti Mancinija u Interu, predsjednik Moratti uručio mu je otkaz. Mancini se s Morattijem sastao u njegovoj rezidenciji u Milanu u utorak navečer a otkaz je Manciniju obrazložio nezadovoljstvom igrača u svlačionici.

– Htio mi je dati otkaz još u siječnju. Lagao mi je svih ovih mjeseci, a ja mu nisam rekao da želim otići iz Intera – izjavio je Mancini za Radio Radio.

Mancini je nakon eliminacije Intera u osmini finala Lige prvaka protiv Liverpoola naznačio da će na kraju sezone napustiti ”nerazzurre”, samo da bi se 24 sata kasnije predomislio i promijenio odluku. No, od toga dana u talijanskim medijima se često pisalo o mogućem odlasku 43-godišnjeg trenera.

“Nerazzurri” će ovih dana i službeno predstaviti Mourinha kao trenera, a portugalski stručnjak zarađivat će oko 9 milijuna eura godišnje.
8 thoughts on “Mancini: Moratti je lažljivac

  1. fanatico

    Roberto nije fer sad tako govoriti. To si trebao sam napraviti ali ne želiš shvatiti da je došlo do zasićenja i da je pucalo po svim šavovima. Ako ste još dogovorili i odštetu onda je zbilja sramota da daješ takve izjave. Nadam se da ti je ovo bila prva i posljednja izjava u tom stilu.

Odgovori