full screen background image

Naručite ulaznice protiv Chelsea preko IC Fedeli

Inter Club Fedeli neće organizirati putovanje na utakmicu osmine finala Champion League protiv Chelsea. Naš coordinator iz CCIC-a nas je obavjestio da ćemo moći dobiti jako malo ulaznica jer UEFA jako puno karti uzima za sponzore i svoje partnere, uz standardno veliki interes svih za tako veliku utakmicu. Još uvijek ne znamo koliki broj ćemo dobiti ali je sasvim izvjesno da nećemo dobiti ni za mali autobus I zbog toga neće biti organiziranog prijevoza.

Kako bi izašli u susret našim članovima otvorit ćemo mogućnost i naručiti ulaznice pa koliko god bude, samo ćete se morati sami organizirati za put. Nemojte naručivati ulaznicu ako nemate riješen prijevoz do Milana. Najbolje da se organizirate po četvorica (za auto) i tako naručite karte. Cijena je 46€ za drugi prsten a rok za predaju spiska našeg predsjednika kluba u CCIC je 10.01. do 23.00h. Utakmica se igra 24.02. u 20.45h.

Predpostavljamo da će i kod nas biti veliko zanimanje a ulaznica će biti jako malo (osobna procjena je da maksimalno možemo dobiti 10-15) te se prijavljujte čim prije a onda ćemo biti prisiljeni na neugodnu zadaću – rang-liste do odobrenog broja karata. Računajte da uz ulaznicu morate podijeliti između vas sretnika koji dobijete dodatne uobičajene troškove trebovanja ulaznica i transakcije novca u Milano.

Sve u vezi naših pravila oko putovanja i nabave ulaznica te o kriteriju prioriteta možete pogledati klikom na ovaj link: http://interusrcu.com/i-forum/index.php/topic,905.0.html
Odgovori