full screen background image

ROMA – INTER 2 – 1

Roma – Inter 2 : 1, finale coopa Italia, 24. 05. 2008-05-25
Stadion : „Olimpico“ u Rimu
Sudac : Emidio Morganti
Opomene ( ammoniti) : Toldo, Perrotta, Vieira, Vučinić, Burdisso, Pele
1 : o – Mexes 36′ , 2 : 0 – Perrotta 54′ , 2 : 1 – Pele 60′
ROMA: Doni, Juan, Mexes, Cassetti, Guily ( 66′ Cicinho ) , Aquilani ( 90′ Panucci ) , Tonetto, De Rossi, Perrotta ( 72′ Brighi ) , Pizarro, Vučinić
Na klupi ( a disposizione ) : Curci, Antunes, Espositi, Mancini
Trener ( allenatore ) : Liciano Spalletti
INTER : Toldo, Maicon, Burdisso, Chivu, Maxwell, Zanetti ( 90′ Crespo ) , Vieira, Stanković ( 46′ Pele ) , R. Cesar ( 62′ Jimenez ) , Balotelli, Suazo
na klupi ( a disposizione ) : Juli Cesar, Fatić, Solari, Maniche
trener : Roberto Mancini
12 thoughts on “ROMA – INTER 2 – 1

 1. Dexter

  Ma reko sam ja odavno da mi to nećemo uzet. Igrači su se jednostavno ispuhali u borbi za Scudetto, pa ih baš i nije bilo previše briga za kup.
  A to što će sad većina medija Romino osvajanje kupa pokušati prikazati važnijim od našega Scudetta drugi je par rukava.

 2. fanatico

  na žalost nismo uspjeli a nije bila loša igra. opet se proslavio Naš ( nadam se već bivši ) trener sa R. Cesarom. Zna se da Roma ima pakleni srednji red i k tome još igra sa 5 veznjaka i ako je odlučio krenuti sa dva napadača nikako nije smio igrati R.Ceasr jer je u biti krilo i normalno Roma nam ulazi u prilike prvo poluvrijeme bez problema. Kad je ušao pele kontrolirali smo igru svih pola sata do kraja jer smo bili gušći u sredini. Što je čekao sa Suazom do kraja to samo on zna a evidentno je bilo da on do jutra ne bi ušao u šansu a niti nikoga prešao.Uvođenje Crespau 90-0j minuti je šamar i Hernanu i klubu i navijačima. Objesio bi ga na sred stadiona.

 3. srdanlujo

  roma se nešto više potrudila za taj kup pa eto im ga. prvi dio igrali smo 4-5-1 što je bio dobar plan ali loše odrađeno od strane cesara i suaza. zašto nije mogao početi jimenez? stvarno sramota da kad gubimo crespo ulazi iza devedesete minute.

 4. AdnanInter060583

  Roma zasluzeno pobjedila pogresna postavka nasega trenera nadam se vec bivseg Da je tako svake godine nama scudetto Romi Cup heheeheheh Roma mora da postoji jos dosta godina da bi bila makar slovo Intera pa zato molim vas sve nemojte taj klub poredit sa nasim Interom FORZZA INTER I najaci gube nekad..

Odgovori