full screen background image

Mourinho: Želim ostati u Interu do 2012. godine

MNOGO se posljednjih dana, uostalom kao i uvijek, pisalo o 46-godišnjem portugalskom treneru Joseu Mourinhu, koji se trenutačno nalazi na klupi milanskog Intera.

I sam je donekle “potpirivao vatru” jer je govorio da želi jednog dana preuzeti Manchester United, da mu je Chelsea ostao duboko u srcu i da bi rado volio natrag, a i globalno je izjavio da mu se sviđa engleski nogomet, te da bi bilo lijepo jednog dana opet raditi u takvom okruženju.

“Jednoga dana može značiti i 2012. ili 2020. godine. Nisam rekao da želim odmah sutra krenuti put Engleske, uostalom, jako mi je lijepo u Interu – rekao je Mourinho iz Abu Dhabija gdje se njegova momčad priprema za nastavak sezone u Italiji (6. siječnja). Podsjećamo da je Inter trenutačno vodeći na ljestvici sa osam bodova više od Milana i devet više od Juventusa. ”

“Novinari su uvijek voljeli iskrivljavati moje riječi i rečenice. Protiv toga mi je teško boriti se. U Interu sam i bio bih najsretniji kada bi ispunio ugovor, koji vrijedi do 2012. godine, do kraja”, završio je Mourinho.

Izvor: Totalsport
3 thoughts on “Mourinho: Želim ostati u Interu do 2012. godine

  1. spraaajcc

    Stvarno taj Mourinho nije normalan…kod mene on ima jos samo malo kredita koje ce vjerojatno ispucati do kraja 6 mjeseca… i to je to…a onda nek ide u premiership… i skine se sa platne liste Intera i predsjednika Morattia….
    eto… daj Boze da se varam

Odgovori