full screen background image

Danas počinju pripreme i odlazak u Abu Dhabi

Danas (29. 12.) Inter započinje pripreme za nastavak sezone. Kao što je planirano Jose Mourinho vodi momčad u Abu Dhabi na kratke zimske pripreme koje se završavaju 2. siječnja sa prijateljskom utakmicom u Rijadu protiv Al Hilala u čast Nawaf Al-Temyata, najboljeg igrača u Aziji, koji se ovom utakmicom oprašta od nogometa. Nakon mnogih nacionalnih i kontinentalnih naslova biće imenovan najkorisnijim arapskim igračem 2002 i cijeloj Aziji. Igrat će se u 19.45h po lokalnom vremenu (17.45h po talijanskom).
U ovoj fazi rada će sudjelovati svi igrači osim Vida Beleca i Joela Obija koji će od 2.siječnja trenirati u Primaveri (juniorima) iz koje su u prvi tim priključena tri mlada igrača: Denis Alibech, Giulio Donati i Alen Stevanović. Esteban Cambiasso, Wesley Sneijder i Dejan Stanković su stigli unaprijed, za vrijeme praznika, u Abu Dhabi, dok će Julio Cesar, Lucio, Maicon, Mancini, Diego Milito, Thiago Motta, Walter Samuel i Javier Zanetti stići direktno iz Južne Amerike.
José Mourinho je već sastavio program rada koji uključuje dva treninga 30. i 31. prosinca 2009 i u popodnevnim satima 1. siječnja 2010, nakon kojeg će uslijediti odlazak u Rijad, gdje je na rasporedu dan poslije prijateljski meč protiv Al Hilala. Nakon utakmice, u noći, očekuje se povratak u Milano.

03.01. 2010 zakazan je za poslijepodne sastanak u Appiano Gentileu povodom susreta Chievo-Inter, u okviru 18.kola Serie A , koja se igra u Veroni u srijedu 6.siječnja sa početkom u 12.30h.
3 thoughts on “Danas počinju pripreme i odlazak u Abu Dhabi

Odgovori