full screen background image
Search
Wednesday 22 September 2021
  • :
  • :

8 milijuna + Krhin = Kolarov

Inter je odlučan riješiti problem lijeve bekovske pozicije sa ponudom za srpskog beka Aleksandra Kolarova i najavio zamjenu sa Lazijom.
Bek Lazija (24 godine) je jedan od najboljih igrača na toj poziciji u Italiji od kad je došao u Rim 2007g. Mnoge momčadi su zainteresirane za njega, no izgleda da je Inter najkonkretniji u ovom zmskom prijelaznom roku.
Lijeva bekovska pozicija predstavlja dugogodišnji Interov problem još otkako je Roy Hodkson prodao Roberta Carlosa U real Madrid 1996g. Nekoliko nogometaša su bili samo periodični na toj poziciji. Lani je iz Primavere povučen Davide Santon I očekivalo se da će biti standardan ove sezone nakon što je Maxwell prodan Barceloni. No tinejdžer nije ispunio očekivanja Mourinha I općenito nogometne javnosti pa je Chivu premešten na tu poziciju.
Učestali prodori Maicona u napadu nema tko raditi isto na lijevoj strani. Kolarov je jedan od omiljenih igrača Mourinha, koji posjeduje one kvalitete koji su potrebni Portugalcu. Koincidencija za ovu zainteresiranost Intera je I izjava agenta od Kolarova kako njegov klijent nema namjeru produljiti ugovor do 2012g.
Moratti se posvjetio rješavanju problema Mourinha za ovaj sastav Intera I ispratio ponudu za Lotita od 8 mil.€ plus Rene Krhin koji je iz Primavere pridodat prvom timu I najavljivan kao veliki talent nerazzurra. Talijanski mediji najavljuju kako je takva ponuda dovoljna za davanje zelenog svjetla Lotitu za selidbu svojeg najboljeg nogometaša na “Meazzu”.
Pandev I Kolarov u paketu ovog transfera značili bi silni Inter koji sa ovim dvojcem dobija više opcija u manevru formacija Mourinha za predstojeći period jer se očekuje mnogo o dove momčadi Intera.

Izvor: fcinter.com.mk
Odgovori