full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Pandev se oženio na intimnoj ceremoniji u Strumici

Goran Pandev se u nazočnošću najbliže rodbine u nedjelju vjenčao sa Nadicom Hadži-Skerlovom sa kojom očekuje sina u ožujku. Nakon dugogodišnje veze, popularni Goče i Nadica su stali pred matičara, predstavnike Općine Strumica i svjedoke te se zakleli na vječnu ljubav. Na registraciji je bila samo rodbina Pandev i Hadži-Skerlovi, najbliskiji prijatelji i kumovi Kole i Mileva Gogovi.
“Ovo je najsretniji dan u našem životu. Malo smo uzbuđeni i imamo tremu, no dobro je”, rekao je poslije registracije Goran Pandev.
Nadica se odrekla svog prezimena Hadži-Skerlov i od sinoć je Pandeva.
“Što da kažem, mnogo sam uzbuđena. Prezime ne zadržavam, bilo bi mnogo dugačko”, uz smijeh je objasnila Nadica.
Ceremonija je bila skromna a lijepo dekorirana sala u matičnom uredu je odzvanjala taktovima valcera “Na lijepom plavom Dunavu”.
Goran i Nadica su svoju vezu započeli prije desetak godina. Posljednje godine je Nadica stalno bila sa Gočeom u Italiji. Prošle godine u prosincu u restoranu “Vatikan” pored Katedrale Svetog Petra Goran je zaprosio Nadicu, a 25.12. su tu vijest saopćili svojim roditeljima i priredili večeru u Strumici.
Inače, Pandev je prije svojeg vjenčanja u subotu bio kum njegovom suigraču iz Belasice Deni Masevu koji se oženio djevojkom iz Srbije.
U Interu od 02.01.
Mourinho mu dao sedam dana odmora i Pandev treba stići u Milano 2.siječnja i potpisati četiriipol godišnji ugovor sa aktualnim prvakom Italije. Pandev bi sa svim bonusima i premijama trebao godišnje zarađivati oko 4 milijuna €. Neće putovati sa svojom novom momčadi u Rijad u Saudijsku Arabiju, a očekuje se da debitira 6.siječnja u Veroni protiv Chieva. Pandev će za vrijeme sedmodnevnog odsustva biti u Strumici, a kaže da mu je osobno odobrio Jose Mourinho za relaksaciju od osmomjesečne torture.
“ Bila je bačena mreža i nije mi bilo lako kad ti sprečavaju u životu ono što najviše voliš. Nisu mi dozvolili da igram nogomet, a to je isto kad bi slavuju zabranili da pjeva”, rekao je Pančev.
Gazda Lazija Lotito se kune da posao nije gotov i da predstoji teški i dugi sudski proces.
“To nema veze, on se hvata za slamku. Gazda Lazija se skroz izgubio. Nudili su mu neki klubovi 15-18 milijuna odštete a on je htio više i namjerno me mučio. Sad ću se poslužiti jednom poslovicom – htjela šuta rogove pa ostala i bez ušiju.”
I pored svakodnevnih pritisaka u Laziju Pandev je u ovom slučaju pokazao veliku profesionalnost i čvrst karakter. Bio je uvjeren i uporan znajući što hoće. Tako je uspio dobiti pravnu bitku iako mnogi nisu predviđali ovakav rasplet.

Izvor: vest.com.mk

pandev-svadba pandevsvadba1
One thought on “Pandev se oženio na intimnoj ceremoniji u Strumici

Odgovori