full screen background image

Cordoba razmišlja o Manciniju, Oriali komentira prijelazni rok

Ivan Cordoba ozbiljno razmišlja o odlasku iz Intera. Danas je ponovio za engleski People: “Ukoliko me Mancini pozove u City ozbiljno ću razmisliti. On je strašan trener, vodi vrlo zanimljive treninge, uvijek smišlja nešto novo i bilo mi je drago s njime raditi u Interu.” Isto je o bivšem treneru danas rekao i Ibrahimović: “Pripremite se za novi veliki klub u Engleskoj. Roberto će uskoro dovesti City na vrh. Nije lako postati Barcelona ili Inter preko noći, ali Mancio će dan po dan ugraditi pobjednički mentalitet i igrači će ga pratiti. Prekrasno mi je bilo s njime surađivati u Interu. Sličan je Mourinhu, a u nekim stvarima čak i bolji. U svlačionici točno daje do znanja tko je zapovjednik, a samo takav trener može voditi velike igrače. Ne želim obezvrijediti Hughesa, ali u Cityju to nikad nisu imali.”
A Gabriele Oriali govorio je o sadašnjosti našeg kluba: “Doveli smo vrlo važne igrače ovog ljeta, svi su bili planirani i pomno izabrani zajedno sa Mourinhom. Pardon, svi osim Eto’oa. To je bila predsjednikova operacija 100%, ali ona nam je omogućila puno toga. Naravno da je napunila klupsku kasu. Sada smo uzeli Pandeva, pokušavamo dovesti Mareka Hamšika, ali Napoli je neumoljiv. U crno-plavom još vidim De Rossija i Marchisija. Ipak, njih dvoje će teško stići, jer morali bi pregovarati s Romom i Juventusom, a to nije lako. Dolazi li Baptista? Moguće je, ali to ovisi o prodaji. Mancini, Suazo, Quaresma? Mi smo prezadovoljni svima, ali naravno da postoje neki igrači koji bi željeli više igrati pa je logično da neki odu.” Na kraju je priznao kako je potpisao novi ugovor s Interom: “Već 10 godina sam u rukovodstvu, sretan sam. Mourinho je sjajan lik. Mogao je tražiti da me se makne, jer sam prijatelj s Mancinijem. Ipak, shvatio je da sam ja pravi Interista, a puno cijeni Roberta i na kraju je ispao vrlo korektan. Što mi je obećao za nagradu mog desetljeća u rukovodstvu? Peti scudetto ili Ligu prvaka.”
4 thoughts on “Cordoba razmišlja o Manciniju, Oriali komentira prijelazni rok

  1. Dexter

    Ovome se uopće ne čudim. Cordoba je naviknuo stalno igrati i drži do sebe, što je i normalno, jer je stoper svjetske klase. Ako ne može igrati u Interu bolje je da još par sezona odigra negdje drugdje. Ako će to bit Premiership, tim bolje.

Odgovori