full screen background image

Pandev slobodan igrač

Izvor: Beta
Reprezentativac Makedonije Goran Pandev dobio je sudski spor sa Lazijom i rimski klub će mu, pored dugovanja od 160.000 eura, platiti i sudske troškove.
Lazio je ljetos Pandevu ponudio produljenje ugovora, ali je on to odbio. Nakon toga je proglašen za pobunjenika te je izgubio mjesto u timu, pa je ove sezone utakmice u Serie A pratio sa tribina. Pandev je odmah zatražio raskid ugovora i poslije višemjesečnog suđenja dobio je spor.
“Naš zahtev je prihvaćen i Pandevu je odobren raskid ugovora. Lazio mu mora platiti 160.000 eura i sve sudske troškove, a od danas može birati drugi klub u koji će prijeći bez obštete”, rekao je pravni zastupnik makedonskog internacionalca.
Talijanski mediji pišu da će Pandev, s obzirom da je slodan igrač, najverovatnije ostati u Serie A, pošto napadača traže Inter i Juventus.
Pandev (26) je iz Belasice 2001. godine prešao u Inter, ali je u Milanu proveo samo jednu sezonu, a naredne dvije godine je na pozajmici igrao za Speziju i Anconu.
Prije pet godina, Inter i Lazio su dogovorili trampu, pa je iz Rima u Milano otišao Dejan Stanković, a u obrnutom smjeru Pandev. U protekle četiri sezone Pandev je za Lazio odigrao 159 utakmica i postigao 48 golova, a ove sezone nije igrao.
4 thoughts on “Pandev slobodan igrač

  1. limvo_likce

    Moze Goran birati klub a prije mjesec dana je bilo da cim se raskine ugovor sa Laziom dolazi kod nas(odnosno ima potpisan predugovor s interom)!!! i to sam procitao samo na ovoj stranici! iskreno nadam se da ce kod nas zavrsiti prvo sto je dobar igrac a drugo sto dolazi bez odstete!

Odgovori