full screen background image

Martins u posjetu bivšim suigračima – Martins in visita agli ex compagni

Drugi trening ovog tjedna, u srijedu popodne, u sportskom centru “Angelo Moratti”. Trajao je ukupno 70 minuta. Radilo se naizmjenično, u grupama: zagrijavanje, taktika i snaga, turniri s mini-utakmicama, u „kavezu“ i na uskom prostoru. Zlatan Ibrahimović trenirao je zajedno sa suigračima.
Posebno su vježbali Esteban Cambiasso (terapija i jačanje), Cristian Chivu (terapija i fizikalna terapija), Ivan Cordoba (opće i specijalno jačanje i trčanje na pjesku), Luis Figo (jačanje, aerobno trčanje i tehniciranj s loptom na terenu), Walter Samuel (opće i specijalno jačanje te aerobno trčanje) i Javier Zanetti (aerobno trčanje visokog intenziteta na 1200 metara). Odmarao je Olivier Dacourt. za vrijeme treninga, igrače je posjetio bivši suigrač Obafemi Martins koji je u Interovom dresu, nakon scudetta i turnira u Viareggiu s juniorskom ekipom, odigrao 134 utakmica, postigavši pri tom 49 golova. Ostao je jako vezan crno-plavoj boji, a osvojio je, od 2002. do 2006. godine, jedan scudetto, dva Tim Kupa i jedan Superkup Tim.
5 thoughts on “Martins u posjetu bivšim suigračima – Martins in visita agli ex compagni

  1. fanatico

    jako me obradovala ova vijest iz dva razloga. Kao prvo Inter je poseban klub i jedna velika obitelj što dokazuju i ovakve posjete bivših igrača, a drugo Martins mi je posebno drag i bilo mi je žao što je odlučio otići, jer je procjenio da ne može igrati puno u nagomilanoj konkurenciji napadača. Kasnije kupimo isti profil igrača(Suazo) a imali smo mlađeg i svog čovjeka, koji je i ovim potezom pokazao da je iskreni interista te je došao dati podršku klubu kad nam je biti ili ne biti. Oba Oba , hvala ti na posjetu i tvoje je mjesto u Interu uvjek bilo i bit će nadam se, jednog dana. Puno sreće i golova u tvojoj daljnjoj karijeri.

Odgovori