full screen background image

Do nedjelje rok za prijavu putovanja na Inter-Milan

Poštovani članovi, dobili smo danas odobrenje iz centrale u Milanu za ulaznice velikog derbija Inter-Milan koji se igra 24.01.2010. Nezgodna stvar je da sve to moramo hitno odraditi i poslati spisak putnika u nedjljeju. Molimo sve zainteresirane da se najkasnije do nedjelje popodne jave svojim povjerenicima. Cijena aranžmana (put iz Zagreba+ulaznica) je 650,00kn. Nemojte se prijavljivati ako niste 100% sigurni da možete ići.
6 thoughts on “Do nedjelje rok za prijavu putovanja na Inter-Milan

 1. Boromir

  Zdravo Fanatico. Ja sam Makedonac, zivim u Prag, Ceska Republika. Clen sam vasem fanklubu na facebooku, i sam lifelong dieheart Inter fun:). Hteo bi kupit 4 karte, ali normalno, bez prevoza (letili bi smo direktno iz Prage). Kolko bi kostala ulaznica u tom slucaju? Ako vec imas tu informaciju, napisi molim te i za koji sektor bi te ulaznice bile. Isto molim te proveri dali ima sanse da se utakmica pomeri na subotu 23.01., to bi bio problem. Izvini za moj smesnan Hrvatski, nadam se da si sve razumeo:).

  Imena:

  Borce Nikolovski
  Ivan Nikolovski
  Dejan Markovic
  Filip Duranski

  Hvala puno unapred za brzi odgovor, da ovo do sutra zavrsimo.

  FORZA INTER!!!

  Borce Nikolovski

 2. djapac

  ja sam iz banja luke, i igrom slucaja cu biti na proputovanju kroz milano 24.01., postoji li mogucnost da se obezbjedi jedna karta jer mi je to jedinstvena prilika, najvise zbog viznog rezima kojem podlijeze Bosna i Hercegovina, da prisustvujem jednoj takvoj utakmici. ako bi mogli da mi izadjete u susret bio bih jako zahvalan

Odgovori