full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Beretta: nisam rekao da ćemo pobijediti Inter – Beretta: mai detto che batteremo l’Inter

Siena se već spasio od ispadanja a u nedjelju ide Interu, kojemu treba pobjeda da bi se domogao scudetta. Trener crno-bijelih, Mario Beretta, htio je ispraviti malo izjavu koja je prenesena prethodnog dana u svezi s utakmicom na San Siru: “Ovih dana imam osjećaj da bi poraz Siene na San Siru bio ravan senzaciji. Bila bi senzacija da se dogodi suprotno, jer smo se mi di sada borili za opstanak a naš je protivnik jedna od najjačih ekipa na svijetu. Pokušati ćemo odigrati najbolje što možemo a eventualno pukupiti i koji bod, međutim niti u snu ne bih rekao da idemo u Milano pobijediti Inter”. Koja će ekipa nastupiti u nedjelju? “Za mene ne postoji takozvani rezervni sastav – rekao je Beretta –. To je homogena ekipa koja je postigla puno ove sezone, a u nedjelju će nastupiti oni igrači za koje smatram da će na najbolji mogući način odigrati utakmicu poput ove”. Nikakva naznaka, dakle: Locatelli i Vergassola trenirali su posebno ali biti će na raspolaganju treneru.


Italia

Il Siena ormai è salvo, ma domenica renderà visita all’Inter, che dovrà vincere per conquistare lo scudetto. Il tecnico bianconero Mario Beretta oggi ha voluto precisare il senso e le proporzioni della sfida di San Siro: “In questi giorni sembra che se domenica il Siena perde a San Siro è un evento, invece ricordiamoci bene che l’evento sarebbe se avvenisse il contrario, perché noi abbiamo lottato per la salvezza e affrontiamo una delle squadre più forti del mondo. Faremo il massimo per fare bella figura e cercare di raccogliere punti, ma non mi sono mai sognato di dire che batteremo l’Inter”. Che squadra andrà in campo domenica? “Le cosiddette secondo linee per me non esistono – dice Beretta –. C’è un gruppo che tutto unito ha conquistato un grande risultato. E domenica andrà in campo chi ritengo possa affrontare al meglio una partita come questa”. Nessuna indicazione, dunque: Locatelli e Vergassola oggi si sono allenati a parte, ma saranno regolarmente a disposizione.
3 thoughts on “Beretta: nisam rekao da ćemo pobijediti Inter – Beretta: mai detto che batteremo l’Inter

  1. fanatico

    Beretta nam laska i sugerira našu pobjedu ali ne sumnjamo da će sve učiniti da nam to pokvari, što je čisto sportski i razumljivo. Ne smije nas uspavati tim hvalospjevima jer imamo veliki ulog i nema opuštanja i dobijene utakmice prije nego se odigra.

  2. Bac

    Siena će igrati do daske. Predsjednik je deklarirani navijač Rome, a mnogi igrači su navodno bliski juBentusu. Ne treba nam ničija pomoć, Scudetto trebamo i želimo osvojiti svojim snagama

Odgovori