full screen background image

Plavo srce – osoba godine IC Fedeli

Biti će ovo moja prva kolumna za koju će trebati malo više živaca dok ju se pročita, jer kada zamislim što sve treba u nju napisati, vrti mi se u glavi, ali kada ste ju već otvorili, lijepo Vas molim da ju pročitate do kraja jer su ova dva gospodina, zbog kojih pišem kolumnu to i zaslužili.
Bliži se kraj godine, vrijeme je blagdana i darivanja, a u poslovnom svijetu se rade izvještaji i podvlači crta o protekloj godini, pa tako i mi radimo rezime onoga što smo napravili u 2009. godini. Kako sam već bezbroj puta pisao o našim počecima i početnim uspjesima, u ovoj kolumi ću o svemu u samo nekoliko redova, tek da se podsjetite naših uspjeha i postignuća:
• Sredinom godine osnovali smo Inter Club Fedeli
• Unaprijedili smo našu i Vašu internet stranicu www.interusrcu.com
• FC Inter i CCIC nas prihvaća kao punopravne članove
• U prvoj godini djelovanja smo skupili 162 člana
• Organizirali smo prvo putovanje na utakmicu Inter- Parma ( BUS )
• Organizirali smo drugo putovanje na utakmicu CL Inter- Barcelona ( AUTIMA )
• Organizirali smo treće putovanje na utakmicu Inter- Roma ( BUS )
• Nekolicina nas je putovala i na odlučujuću utakmicu skupine CL Inter- Rubin Kazan
• Organizirali smo za sve zainteresirane članove kupovinu službenih kalendara FC Inter i to po popularnoj cijeni
Sve navedeno čini nas ponosnima i ja sam osjećao da se godina mora završiti u velikom stilu kako i doliči najvećem i najbolje organiziranom Inter Clubu na ovim prostorima i zato sam u velikoj tajnosti svojim najbližim suradnicima prvi puta radio iza leđa, što će oni tek sada saznati i nadam se da se neće ljutiti ( nekolicina uvaženih ipak zna o čemu se radi ) jer onda ovo ne bi bilo iznenađenje za naš veliki dvojac.
Prije 10-ak dana sam došao na ideju da unutar našeg foruma napravim glasanje i u to sam uključio 30-ak najutjecajnijih članova naše zajednice, a tekst koji sam im uputio je išao:

Pozdrav, kako se bliži kraj godine radim malu anketu pod nazivom: “Osoba godine Inter Cluba Fedeli i stranice Inter u Srcu”
Lijepo Vas molim da mi porukom na forumu ili na PM pošaljete tri osobe po Vašem izboru. Lijepo Vas molim da u obzir uzmete sve ključne faktore, od rada u klubu do rada na stranici.

Bodove ću zbrajati na način:
1 osoba po vašem izboru = 3 boda
2 osoba po vašem izboru = 2 boda
3 osobo po vašem izboru = 1 bod

Lijepo molim brzi odgovor.

Hvala
U roku 24 sata svi su mi odgovorili na upit sa svojim glasovima, a neki čak i sa obrazloženjem ( hvala Vam svima na odgovorima i pomoći ) i uz pomoć tih glasova sam došao do dva imena koja su odskakala sa brojem glasova, pa iako sam prvobitno mislio da se zapamti jedno ime za ovu godinu, to ipak nije bilo moguće jer su dva naša člana imala identičan broj glasova i svu ostalu konkurenciju su ostavili daleko iza sebe. Ali prije nego imenujen uvažena dva gospodina, objasnit ću svoju ideju do kraja, dakle moja zamisao je da svake godine vodstvo kluba u suradnji sa članovima izabere jednu osobu kojoj će dodijeliti nagradu- plaketu PLAVO SRCE, plaketu Inter Cluba Fedeli, a koja će se dodjeljivati za IZNIMAN DOPRINOS U RADU KLUBA osobi koja je obilježila tekuću godinu i ostavila neizbrisiv trag u našem klubu.

Sada kada sam objasnio o čemu se radi, završit ću ovu kolumnu i reći da su PLAVO SRCE za 2009 godinu, vašom odlukom dobili, jednakim brojem glasova:

RADE RAJIĆ i BILJAN DAVČEV

Prijatelji hvala Vam što ste svojim radom i požrtvovnoću pomogli da naš klub stane na sigurne noge !!!

Naravno, mi ne stajemo niti nakon plavog srca, IC fedeli ide dalje i već priprema nove projekte, prepuni smo ideja koje samo treba realizirati. Nadam se da u narednih 30 dana izbacujemo još novih stvari u javnost, a o svemu ćemo Vas pravovremeno obavjestiti.

Lijepi pozdrav

Antonio

plavosrceius2
9 thoughts on “Plavo srce – osoba godine IC Fedeli

 1. fanatico

  Imam puno godina ali sam se malo puta u životu ovako prijatno iznenadio. Teško je u ovom momentu doći do prave riječi. Zahvaljujem se svima koji su glasali a tebi predsjedniče na ideji i realizaciji uz jednu veliku primjedbu: a gdje si ti?
  Skromnost je vrlina ali tvoj doprinos je više nego izniman i teško mi je ne vidjeti tebe kao prvog lauerata ove velike počasti. Mnogo smo truda uložili za ovu našu stvar i osobno mi je neugodno ne vidjeti tebe sa plavim srcem. Nakon svega sasvim je izvjesno da će se svi složiti kako je ova nagrada trebala biti već sada u tvojim rukama ali si je eskivirao iz osobne skromnosti, između ostalog jer si to sve ti zamislio i htio nas iznenaditi. Samo iz tog razloga mogu prihvatiti da nisi i ti sa nama ponio ovo laskavo priznanje ali za sve nas u klubu ti ga imaš i ovim putem pozivam sve članove da aklamacijom, bez prava na žalbu, dodjelimo plavo srce neospornom vođi našeg kluba.
  Da je netko drugi bio tako lucidan i smislio ovaj “trofej” ti bi sigurno pobjedio ali si i ovoga puta pokazao da si vođa i da o svemu pravovremeno razmišljaš. Sad kad imamo tu počast koju si tako lijepo nazvao želim osobno a garntirano dijelim mišljenje svih da ti moraš biti dobitnik.
  Još jednom se zahvaljujem svima što su prepoznali moj trud u radu na našoj zajedničkoj stvari – interizmu. Kolega slavljenik billyRI je jednom prilikom rekao na forumu ” i krv za Inter” i to najbolje odražava i moj odnos prema našem klubu i sav moj angažman je zbog fanatične ljubavi prema FC Interu… sve ostalo je povijest… a biti će i budućnost jer se nikada ne mogu umoriti radeći u interesu interizma.

 2. billyRi

  Uf, a što reći nego – hvala svima! Zbilja sam ostao bez teksta.
  Ovako se dugo nisam iznenadio, ali slažem se sa fanaticom i moram napomenuti da PLAVO SRCE prvi ti Antonio zaslužuješ, za fanatica mislim da i ne treba glasovati jer bez njega ne bi bilo ,moram napomenuti, puno prijateljstva koja su se desila na forumu i stranici, a vjerujem i na zarazi prema Interu…zato hvala svima a posebno fanaticu , i tebi Antonio na ideji i realizaciji ove lijepe geste našeg Inter kluba Fedeli…FORZA INTER, FORZA FEDELI

 3. samk3

  Svaka cast momci ! Ja sam novi na ovoj stranici,al se nadam da iduce godine cu i ja uc u izbor (hehehe)..naravno moju tetovazu INTER 1908 mozete vidjeti na forumu (tetovaze).To sam istetovirao iz ljubavi prema klubu,i narucio sam se da radim grb Inter-a u Januaru..Pozdrav momci,i jos jednom svaka cast !

 4. Bonzo

  Fanatico i Billy, prije svega, čestitke. Ovo je apsolutno zasluženo, mislim da ne treba ništa dodavati što već nije rečeno. Silan trud koji ste uložili zaslužuje ovakav znak pažnje. Slažem se sa vama da jednako tako treba istaknuti i Antonia prije svega kao presidentea te čovjeka koji je zajedno sa vama najviše “povukao”.
  Dečki, još jednom čestitke i – idemo dalje u promicanju naše stvari – Interizma!

 5. interpazdigrad

  Čestitke nagrađenima sigurno su to oni zasluzili svojim radom…ja sam jos novi pa bas i ne kopčam sve iz prve al pomalo ušemit cu se i ja.Jos jednom hvala svima koji su nam omogučili da imamo ovako ludilo stranicu.

  FORZA INTER

 6. hate

  Još jednom svaka čast tandemu zasluženo..nema sumnje da ovo ide pravim,poštenim i odličnim ljudim .Ja vam se osobno zahvaljujem na svom vašem trudu koji ste uložili za Inter i naš klub..Veliko hvala.

Odgovori