full screen background image

Mourinho: očekujem božićni poklon od Ramazzottija

Trener Intera Jose Mourinho po prvi se put javno očitovao o nedjeljnom incidnetu u Bergamu i rekao da od uvrijeđenog novinara očekuje poklon.

“Od nedjelje do danas čitao sam razne stvari, čini se kao da je istina u nečijem posjedu. Istina je da sam vrijeđao novinara. Istina je da sam koristio riječnik koji sada ne mogu ponoviti i koji jest bio vulgaran. Nije istina da sam napao novinara i da je bilo fizičkog kontakta”, rekao je Mourinho na press konferenciji u Appianu Gentileu.

“Zašto smo došli do ove točke? Nije to posljedica nedjeljnih događanja, već proces koji traje nekoliko mjeseci. Ja sam kriv za nastalu situaciju jer sam vrijeđao novinara, on zbog toga što je znao kakva je situacija u pitanju, a moji suradnici jer ga nisu spriječii da mi priđe. Ne volim kad imam novinare blizu autobusa nakon utakmice, postoje press prostorije, postoji mix zona”, nastavio se pravdati Mourinho.

“Već mjesecima govorim kako ne želim novinare blizu momčadi i autobusa. To je zato što želim zaštiti igrače. Tri ili četiri puta to sam rekao i Ramazzottiju, ali i ljudima zaduženima za sigurnost. U Bergamu sam po prvi put koristio vulgarnosti umjesto “gospodine” prilikom obraćanju Ramazzottiju. Nije se dogodilo ništa više od toga, nije bilo nikakve agresije”, rekao je Portugalac.

“Neću se javno ispričati, jer se nije radilo o javnom problemu, Ramazzotti je to učinio javnim. Ispričati ću se direktno čovjeku, a od njega očekujem božićni poklon, budući da je do danas najpoznatiji Ramazzotti bio pjevač Eros. Sada je Andrea poznatiji”, pokušao se našaliti Mourinho, pa dodao kako će isto ponoviti disciplinskom sudu talijanskog saveza.
One thought on “Mourinho: očekujem božićni poklon od Ramazzottija

Odgovori