full screen background image

Mourinho prekida šutnju prema novinarima

Izvor:Totalsport
Interov trener Jose Mourinho učinit će talijanskim novinarima veliku čast i ukazati se u utorak navečer na konferenciji za novinare, uoči utakmice u Kupu protiv Livorna u srijedu…

Mourinho je posljednjih tjedana odradio tek nekoliko intervjua koje je morao odraditi, odnosno onih koji su bili obavezni. U svim ostalim situacijama izbjegao je i odbijao razgovarati s novinarima, koji će, za pretpostaviti je, u utorak imati dosta pitanja na račun njegovog odnosa prema ”sedmoj sili” kao i posljednjeg incidenta.

Talijanski tisak raspisao se o reakciji iznerviranog Interovog portugalskog trenera nakon podjele bodova njegove momčadi i Atalante (1-1) u Bergamu u utakmici 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Mourinho niti tada nije želio odgovarati na upite novinara, pa je iznervirano uvrijedio, a potom i fizički odgurnuo jednog od novinara, čime je samo produbio jaz i netrpeljivost koji vladaju između dvije strane.

– Ne smiješ stajati ovdje, tvoje je mjesto u konferencijskoj sali – riječi su, uz neke uvredljivog sadržaja, koje je Mourinho uputio novinaru pritom ga grubo odgurujući.

Inter je vodeća momčad u Seriji A sa 36 bodova. Milan ima pet, a Juventus šest bodova manje.
One thought on “Mourinho prekida šutnju prema novinarima

Odgovori