full screen background image

Figo: Želim da Mourinho zamijeni Mancinija – Figo: Vorrei Mourinho al posto di Mancini

Portugalski veteran u redovima milanskog Intera Luis Figo (35) otkrio je da bi želio da Roberta Mancinija na klupi zamijeni Jose Mourinho…
Figov ugovor s Interom istječe na kraju sezone, nakon čega se pisalo da će u mirovinu, ali Portugalac ističe kako još nema namjeru objesiti kopačke o klin. Od loma noge u studenom prošle godine, Figo se zaželio igre i želi ostati još barem jednu sezonu.
“Nakon ozljede sam se predomislio i ne želim u mirovinu. Želim igrati još jednu sezonu. Moja prva opcija je Italija, ali ne u ovakvoj sporednoj ulozi”, rekao je Figo, koji se nakon oporavka od ozljede u više navrata sukobio s trenerom Robertom Mancinijem.
Figo naravno ne bi imao ništa protiv Mancinijeve smjene na kraju sezone. “Volio bih igrati pod Joseom Mourinhom prije mirovine”, natuknuo je Figo želju za Mourinhovim dolaskom.


Italia

Il veterano portoghese nelle file dell’Inter, il 35.enne Luis Figo, ha rivelato di desiderare che Roberto Mancini lasci la panchina a José Mourinho…
Il contratto di Figo con l’Interom scade a fine stagione, dopo di che, era stato scritto, sarebbe andato in… pensione, anche se il portoghese afferma di non voler appendere ancora le scarpette al chiodo. Dopo l’infortunio del novembre scorso, Figo desidera giocare ancora almeno una stagione.
“Dopo aver subito l’infortunio, ho cambiato idea e vorrei giocare un’altra stagione prima di andare in… pensione. È chiaro il mio desiderio di rimanere in Italia, ma non per avere un ruolo marginale”, ha detto Figo, che dopo il recupero dall’infortunio ha avuto diversi conflitti con il tecnico Roberto Mancini.
Figo non avrebbe nulla in contrario, perciò, che a fine stagione Mancini se ne andasse. “Vorrei poter giocare sotto la guida di José Mourinho prima di ritirarmi”, ha detto Figo, anticipando in un certo senso l’arrivo di Mourinho.

izvor nogometni-magazin
8 thoughts on “Figo: Želim da Mourinho zamijeni Mancinija – Figo: Vorrei Mourinho al posto di Mancini

 1. anteadriano

  možda mu ovakvim javnim istupanjima te konstantno nezadovoljstvo igrača promijeni mišljenje, trebao bi netko važan istupiti i izjaviti da želi mourinha, možda zanetti iako ne vjerujem

 2. fanatico

  ja se nadam da će po završetku prvenstva biti otvoreniji nastup svih nezadovoljnika i da će predsjednik popustiti a imancini ako ima imalo obraza nek traži novi klub a ne da ucjenjuje ugovorom.

 3. Bac

  Čitao sam da je Mancini nakon utakmice s Cagliarijem izjavio da je umoran. Pa jel to trener, čovjek koji neposredno prije posljednjeg nužnog napora izjavljuje da je umoran? Jedino dobro u takvim izjavama jest što naslućujem da je situacija u svlačioni dovoljno kritična, pa da i sam Mancini zna da treba otići

 4. DRAKULA

  mislim da se veliki navijac intera i nas veliki prijatelj “stregone bianco” (u prijevodu: bijeli vrac)
  ne bi slozio sa Bac-om i ostalima, kritikama sirite negativnu energiju u ovom kljucnom trenutku,
  moramo unistiti BBilan
  i osvojiti SCUDETTO!
  a nakon toga sta bude….

 5. fanatico

  Figo i igrači moraju na kraju prvenstva isto dati svoje mišljenje i učiniti određeni pritisak na Mancinija da odstupi. Nisam sklon tomu da igrači odlučuju o takvim pitanjima ali mi se čini da je potreban jedan širi front da se ubjedi Morattija na nužan potez smjene ili dogovornog raskida ugovora da se izbjegnu enormni troškovi.

Odgovori