full screen background image

Mazzola: Mourinho, i ja te plaćam

Legenda našeg Intera, Sandro Mazzola odgovorio je Mourinhovim izjavama na današnjoj press konferenciji: “Mourinho bi se trebao bolje informirati prije svojih izjava. Iako sigurno ne u većinskoj mjeri, i ja plaćam Jose Mourinha, jer vlasnik sam nemale količine dionica kako Intera, tako i Sarasa. Ne mogu vjerovati da jedno nogometno mišljenje može izazvati takve reakcije. Mislim da bi se Mourinho trebao bolje pripremati prije nego izgovori određene stvari.”

Podsjetimo, Mazzola je izjavio kako misli da će u slučaju neprolaza Intera u osminu finala Lige prvaka Jose Mourinho napustiti klub u lipnju. Mourinho je danas na konferenciji za novinare omalovažio povijesnu ulogu Sandra Mazzole u Interu kada je rekao: “Briga me što je Mazzola bio u Interu, zanima me što je sada, da li on potpisuje moju platnu listu?”
4 thoughts on “Mazzola: Mourinho, i ja te plaćam

  1. in2terista34

    slažen se sa Mourinhon u potpunosti,don Massimo je glavni i njegova je zadnja,on je doveja Mourinha a ne mazzola,ako Mazzola misli da je stručniji od Mourinha neka on preuzme ulogu Josea,i mene isto ne zanima šta je on legenda kluba,zahvalan san mu na svemu šta je učinija i šta radi za Inter,ali od legendi kluba se ne živi,nego od rezultata,on niti je glavni u klubu niti ima pravo prigovarat Mourinhu,može samo kazat svoje mišljenje,jedini koji za to ima ovlasti je,ponavljan,Massimo Moratti i niko drugi

  2. nraguz

    Ja se apsolutno ne slažem, jer da nije bilo povijesti, a u njoj je Mazzola odigrao ogromnu ulogu Inter danas ne bi bio veliki klub, pa tako niti u prilici dovesti Jose Mourinha. Povijest se ne dira, a kamoli omalovažava. Sramotno!
    Drugo, to je samo mišljenje, a Mazzola je danas novinar. Mogu svi oni šutati, ali od čega bi Mourinho živio da nema novinara.
    Treće, bio je jako nervozan na pressici, jer zna što znači Rubin, a pogotovo nakon jada protiv Juventusa o čemi nije htio ni riječi. Kada je tako raspoložen onda debelo pljuva po drugima.

Odgovori