full screen background image

Mourinho: Ne bojimo se Rubina

Trener Intera Jose Mourinho govorio je na konferenciji za novinare uoči utakmice 6. kola Lige prvaka Inter – Rubin u srijedu u 20:45 na stadionu Giuseppe Meazza…

Možemo li reći kako Inter u sutrašnju utakmicu ulazi s određenim strahom s obzirom na poraz protiv Juventusa. Moral sigurno nije visok?

Jeli ovo pitanje ili knjiga?

Pitanje.

Prije svega bih želio ćestitati Rubinu na naslovu ruskog prvaka. Vi možete ovu moju poruku prenjeti njihovim trenerima, igračima, rukovodstvu i navijačima koji su osvojili vrlo teško prvenstvo sa četiri, pet, šest vrhunskih momčadi. Odgovarajući na pitanje ću vam reći kako se ne bojimo sutrašnje utakmice, jer Inter je bolji od Rubina i vjerujem da ćemo sutra pobjediti.

Inter je razočaran nakon poraza od Juventusa. Možete li objasniti što se dogodilo?

Još jedna knjiga… Što je pitanje?

Što se dogodilo u Torinu?

Sutra se igra utakmica Lige prvaka.

Jeste li morali posebno pripremati ovu utakmicu s obzirom na pritisak pred ovako važan susret?

Ne.

Kako Inter mora odigrati sutra?

Mora pobjediti, ne remizirati, samo pobjediti.

Možete li nam otkriti sastav koji će istrčati?

Vi novinari ste odlični u znanju sastava prije utakmice, saznate sve zato što dok ja vodim trening vi visite na stablima ili imate špijune. Ovaj put čak ni moji asistenti ne znaju s kojim sastavom ćemo igrati, to znam samo ja. Sutra ujutro želim vidjeti jeste li stvarno toliko dobri u čitanju mojih misli i hoćete li pogoditi sastav s kojim ćemo igrati.

Prošle godine prije ogleda s Manchester Unitedom ste govorili kako je lakše uzvrate igrati na strani. Koliko je bitno da Inter bude prvi u skupini?

Još nismo ni prošli dalje, a kamoli da razmišljamo o prvom ili drugom mjestu, sljedećem krugu, mogućim protivnicima, hoćemo li igrati uzvrat vani ili kod kuće. Ono što je sada važno je kvalificirati se, a da bismo uspjeli moramo pobjediti, ništa više, samo pobjediti.

Jutros su dnevne novine prenjele izjavu Sandra Mazzole prema kojem bi, ne prođe li Inter u osminu finala, Jose Mourinho napustio klub u lipnju?

Što je gospodin Mazzola u Interu?

Legenda kluba.

Briga me što je bio, zanima me samo što sada obnaša u Interu.

Ništa, vanjski je suradnik u medijima.

Potpisuje li mi on platnu listu za posao koji radim?

Što morate promjeniti u odnosu na Barcelonu?

Prošlo je dosta vremena od te utakmice, ne sjećam je se više.

Jeli veza Intera i Jose Mourinha vezana uz sutrašnju utakmicu?

Ne razumijem.
2 thoughts on “Mourinho: Ne bojimo se Rubina

Odgovori