full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Mladi Biabiany u Parmi briljira i čeka povratak

Izvor: Inter fans Macedonia

Jonathan Ludovic Biabiany je jedan od najpopularnijih mladih igrača i nije nepoznat pomnim pratiteljima omladinskog pogona Intera ovaj talentirani Francuz (1988). Prvotno je bio na posudbi u Modeni a sada je u Parmi. Ljetos je trenirao sa prvim timom Intera pa se vratio u Parmu i eksplodirao u ovoj sezoni. Za “Calciomercato” je izjavio da se želi vratiti:
– Otkad sam na posudbi stalno se želimvratim u Inter. No za sada smo ja i moj agent odlučili da je za mene najbolje igrati u Parmi kako bih stekao iskustvo i sazrio.
Na pitanje na kojoj poziciji bi volio igrati u Interu Biabiany je rekao:
– Do sada još nisam jedino igrao na poziciji centralnog defanzivca i golmana.
Zatim je govorio o njegovom odnosu sa Mourinhom:
– Trenirao sam sa njim jedno vrijeme i mislim da je jedan od najboljih trenera. Prekrasan je način na koji vodi treninge i mnogo mi se sviđa što se puno radi sa loptom tako da je zabavno.Uz toje i mnogo prisan sa igračima.
Na kraju još riječ-dvije o rasističkim napadima na Balotellija:
– Naravno da je to ružno za slušati. Pretjerano i to nije dobar način razmišljanja. To što se događa sa Marijom se može transformirati u nešto veliko. Kako bi reagirao? Mi imamo različite karaktere. Ja se ne obazirem, ali kako je meni…
3 thoughts on “Mladi Biabiany u Parmi briljira i čeka povratak

  1. samk3

    Ja sam ga pratio i stvarno mogu potvrdit da je odlican igrac.Veoma me podsjeca na Adriano-vu karijeru,kada se iz Parme vratio u Inter i bio nezaustavljiv..Sigurno ce nam dobro doci..Forza Inter 1908 !

Odgovori