full screen background image

Pandev sve dogovorio sa Interom

Izvor: Inter Fans Macedonia
Najveća makedonska nogometna zivjezda se vraća u klub gdje je započeo internacionalnu karijeru. Konačno je okončan spor između Pandeva i Lazija tako što su Moratti i Lotito potpisali dogovor i čeka se samo prvi siječanj da se službeno objavi vraćanje u Milano.
Menadžer Pandeva je ovih dana boravio u Milanu kako bi dogovorili najsitnije detalje ugovora. Njegova želja za vraćanje u crno-plavi dres je postala realnost. Dogovoren je ugovor na dvije godine (2012g.) a u Italiji se špekulira o 2.5 mil.€ godišnje plaće.
Tako je Mourinho dobio igrača kojeg je želio i ljetos ali nije uspio ubjediti Lotita da se preseli na “Meazzu”. Portugalac je zadovoljan i zbog toga što Pandev može igrati na više pozicija. Dobra je alternativa za Sneijdera koji je sklon ozljedama a dobra zamjena za Eto’o koji ide na Afrički kup. Ovo je velika šansa Pandevu za dokazivanje a može igrati i u Champions League ukoliko Inter pobjedi Kazan te uđe u osminu finala.
Ukoliko arbitražni sud donese odluku u korist Intera Pandev bi najkasnije za dva tjedna bio u Mourinhovoj ekipi i mogao nastupiti baš protiv Lazija 20.12. Ukoliko se ovo ne dogodi Pandev bi za nerazzurre trebao nastupiti u Veroni protiv Chieva.
Broj 16 će biti na leđima makedonskog asa kad preseli sa “Olimpica”. Za Pandeva je bio zainteresiran i Juventus no njegova je želja bila vratiti se u Inter odakle je prije šest godina otišao. Igrao je u Primaveri skupa sa Obafemi Martinsom a onda je otišao u Lazio kao dio trampe za Dejana Stankovića.
Želimo mu dobru sezonu u dresu Intera i da se svi interisti radujemo njegovim igrama za talijanskog prvaka.
6 thoughts on “Pandev sve dogovorio sa Interom

  1. mimi19

    Sjajan igrač i vrlo dobro pojačanje, makar nekako ga ne doživljavam baš kao alternaciju za Sneijdera on mi više dođe kao napadač nego ofenzivni srednjak, uostalom i u makedonskoj repki igra napadača, ali dobro, ako Mourinho misli da mu treba, što da ne.

Odgovori